2:1
(1:1)
22. M. Toman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice dál pronásledují vedoucí dvojici


Branky


1

Domácí o jednu branku přetlačili Dačice a drží bronzovou příčku. Vítěznou branku zaznamenal Hegenbart.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čimelice potřebovaly po dvou prohrách opět naplno bodovat, Dačice zas jely urvat minimálně bod. V minulém kole totiž doma ztratily s Planou. Utkání se hrálo na promočeném hřišti, které zejména ze začátku dělalo mírné problémy hostujícím hráčům. Již v šesté minutě se gólově prosadil, který zužitkoval centr z levé strany nejlépe jak mohl. Chvíli na to se domácím podařilo nastřelit břevno Zejdovi branky. To bylo ale z přímého ohrožení brankáře Dačic vše. Hosté odpověděli ve dvaadvacáté minutě Tomanem, který využil špatné přihrávky beka na brankáře, jenž ještě velice nešikovně skluzoval a kanonýr Dačic vyrovnal na 1:1.

V 53. minutě šli domácí opět do vedení. Hegenbart se dokázal prosadit hlavou. Hosté ihned po rozehrávce mohli vyrovnat, ale krásnou přímočarou akci Brandla zakončil Štolba pouze do tyče. Od tohoto momentu se v Čimelicích nehrál fotbal, ale kopaná. Domácí s vidinou tří bodů viditelně zdržovali hře tak scházel spád. Průměrný zápas tak skončil těsnou výhrou Čimelic.

 



Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Tadeáš Jindra (hráč): Do Čimelic jsme jeli bodovat, ale bohužel jsme odjížděli s prázdnou. Myslím si, že tento zápas nemohl diváky ani bavit. Hra byla hodně rozkouskovaná, nepřesná … bída. Trošku se divím, že se Čimelice nachází v tabulce takto vysoko, protože kvalita prvních šesti celků je na mnohem vyšší úrovni. Nás teď čeká derby s JH, které chceme stoprocentně vyhrát.



Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - Z. Pšenička [-] , T. Zelenka [-] , M. Němec [-] , J. Viták [-] - M. Káš [-] (89. J. Kuchta [-] ) , L. Hlavín [-] (66. J. Svojše [-] ) , D. Varhan [-] (82. V. Nosek [-] ) , M. Nekl [-] , P. Pávec [-] - V. Hegenbart [-] (73. F. Šťastný [-] )

FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Celý [-] , D. Vacuška [-] , J. Nosek [-] , D. Mašát [-] - D. Točík [-] , M. Janák [-] - M. Toman [-] (80. M. Šimánek [-] ) - H. Brandl [-] , R. Štolba [-] , T. Jindra [-]

ŽK: 35. M. Káš , 58. Z. Pšenička , 89. F. Slavík - 62. P. Celý , 72. D. Točík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jarolím Jiří - PETERKA Marek, REITINGER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 10. 2016 17:43
Po ztrate v Ševetine budou doma bodovat za 3 body