2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice předvedly ve druhé půli neskutečný obrat!


Branky


24. S. Hosnedl , 42. M. Carda - 64. T. Hajdušek (p.) , 80. V. Uher , 85. M. Požárek
0

Osek vedl po prvním poločase o dvě branky. Jenomže hosty to nepoložilo a nakonec si odvezli všechny body, vítěznou branku vstřelil v 85. minutě Požárek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba trenéři měli k dispozici kompletní kádry. Katovický kouč Roman Malý vsadil na stejnou sestavu jako proti písecké rezervě, domácí lodivod Jaroslav Voříšek nasadil do základní sestavy oproti zápasu v Milevsku Kuneše a Hosnedla.

Začátek dlouho očekávaného derby byl více než divoký. V 5. minutě vyslal Hoch na Švehlu prudkou ránu z přímého kopu, vyražený míč z jeho rukavic hosté dokázali odkopnout. Z následného protiútoku střílel Miklas těsně nad. V 8. minutě propadl míč o autu na malé vápno ke zcela osamocenému Rejškovi, ten ale přehlavičkoval opuštěnou branku. A o minutu později se uvolnil na hranici vápna Hosnedl a nastřelil břevno.

Poté se hra zklidnila. Ale jen do 23. minuty. V té Carda vyhrál hlavičkový souboj, na prodloužený míč si naběhl Hosnedl a podél Švehly poslal s pomocí tyče domácí do vedení 1:0. Zvýšit vedení domácí mohl ve 27. minutě Hoch, který zahrával přímý kop z hranice vápna. Míč z jeho kopačky ale skončil těsně vedle šibenice Švehlovy branky. Poté opět převzal iniciativu katovický celek. Ve 29. minutě Chaluš nepovedeným odkopem nastřelil Horejše, míč se odrazil před branku, kde ale nikdo z hráčů nebyl. Ve 31. minutě pronikl do vápna Rejšek, jeho střela skončila nad. Těsně vedle střílel i Schánělec ve 36. minutě.

Šok pro hosty přišel čtyři minuty před koncem prvního poločasu. Carda se před vápnem zmocnil míče a levačkou prostřeli Švehlu – 2:0.

V úvodu druhého poločasu obdržel Kroupa svojí druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Od té doby se hrálo jen na jednu branku. Hostující trenéři posílili ofenzívu Zoubkem a vzadu hráli jen na tři obránce. V 52. minutě byl nadvakrát blízko vstřelení branky Uher, ale nejprve Chaluš a poté jeden z domácích obránců jeho střely vyrazili. Snížení se Otava dočkala v 63. minutě, kdy Hajdušek proměnil penaltu, nařízenou za ruku – 2:1. První branka vlila katovickým hráčům do žil bojovnou krev a mocně povzbuzováni diváky se hnali za vítězstvím.

 

V 68. minutě Požárek zakončil střílený centr mimo poté, co mu na poslední chvíli Chaluš tečoval míč. V 78. minutě se před vápnem skvěle uvolnil Miklas, jeho střela levačkou ale jen proletěla nad břevnem domácí branky. Vyrovnání se hosté dočkali v 79. minutě. Požárek sice Chaluše v obrovské šanci nepřekonal, ale odražený míč uklidil do sítě Uher – 2:2. Mladý snajper Požárek neproměněné šance nemusel litovat. A možná i proto rozhodl šest minut o vítězství. Role se tentokrát prohodily. Uher střílel do tyče a odražený míč poslal Požárek do sítě – 2:3. Do konce zápasu se již nic podstatného nestalo a hosté si tak mohli po jeho skončení vychutnat ovace společně se skvělými diváky, kteří hosty v hojném počtu přijeli do Oseku povzbudit.

 

Zdroj: http://www.fotbal-katovice.cz/



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
web Katovic: Derby pro nás skončilo sladce, ale nelze nevnímat, že v prvním poločase byli domácí důraznější a zaslouženě vedli 2:0. Výrazně nám pomohlo Kroupovo vyloučení a překvapivé střídání Cardy, který byl do té doby velmi nebezpečný. Zbylá družinka domácích nám potom nebyla schopná odolávat a kvalita našich hráčů se musela projevit. Vítězství v Oseku je tou nejlepší pozvánkou na příští zápas doma s Protivínem, který si jako nováček zatím vede nad očekávání.



Sestavy


TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Kroupa [-] , L. Blažečka [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , J. Mráz [-] , K. Maroušek [-] , R. Kuneš [-] , J. Brož [-] , M. Carda [-] (73. J. Říský [-] ) , M. Krejčí [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] (57. D. Zoubek [-] ) , L. Horejš [-] (81. R. Kočí [-] ) , K. Cibulka [-] (46. L. Černý [-] ) , T. Hajdušek [-] - J. Miklas [-] , M. Repa [-] , J. Schánělec [-] , P. Rejšek [-] - M. Požárek [-] , V. Uher [-]

ŽK: 45. M. Kroupa , 80. J. Chaluš , 83. J. Říský - 16. M. Požárek , 27. K. Cibulka , 33. L. Horejš , 73. J. Schánělec , 89. T. Švehla , 90. L. Černý . ČK: 47. M. Kroupa .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - MACH Jan, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.