L. Červenka 7. (p.)
R. Štos 43.
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechny branky padaly už v první půli. Raduje se Olešník


Branky


7. L. Červenka (p.) , 43. R. Štos - 30. T. Lonsmín
0

Domácí potvrdili vzrůstající formu a bodovali už popáté v řadě! Tentokrát to odnesla Třeboň, která musela celý druhý poločas sehrát v desíti, když sudí Eibl poslal ze hřiště po druhé žluté Kida.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, hosté do deseti

Domácí hráči chtěli poprvé na podzim uspět za tři body před domácím publikem, ale proti exdivizní Třeboni je nečekalo nic jednoduchého. To se potvrdilo pár vteřin po úvodním hvizdu, kdy na pravé straně pláchl Lonsmín, následný centr si našel Průcha, ale jeho střela šla těsně vedle Šillerovi branky. Olešník poprvé vážněji zahrozil v páté minutě. Štos se vyhl ofsajdu a pelášil sám na brankáře Kopeckého, který unikajícího útočníka po kličce podrazil a následovala penalta. Tu s přehledem proměnil Červenka a domácí vedli 1:0.

 

Třeboň se snažila o rychlé vyrovnání a hrozila zejména po centrech ze stran, většinu z nich však odvrátila domácí obrana. Stejně tak tomu bylo po standardní situaci, kdy domácí obrana odvrátila míč na vápna. Zde byl ovšem nepokrytý Lonsmín a jeho tečovaná bomba skončila za zády brankáře Šillera - 1:1. Zdálo se, že hosté mají nakročeno k obratu, jenomže závěr poločasu patřil domácím. A to i díky otřepanému nedáš, dostaneš. Nejprve totiž Holzepl přestřelil ve vyložené šanci z malého vápna Šillerovu branku a z následného protiútoku šli domácí znovu do vedení.

 

Ve 43. minutě chyboval při zpracování Cahyna, toho využil Štos a znovu se řítil sám na na brankáře Kopeckého. Tentokrát nevolil kličku a střelou kolem brankáře dal na 2:1. V poslední minutě první půle pak nesmyslný zákrok na polovině hřiště předvedl hostující Kido, když fauloval Dudka a po druhé žluté kartě následovala červená. 

Druhá půle byla plná nepřesnosti a závěrečných emocí.

Druhý poločas, hrál Olešník přesilovku, ale více na míči byli hosté. Domácí změnili rozestavení, více zhustili střed hřiště a snažili se vyrážet do otevřené obrany hostí. Hned ve 47. minutě pálil po přiklepnutí od Chlumeckého, Šíma, ale jen do míst kde stál připravený Kopecký, který jeho střelu nadvakrát ukryl v rukavicích. V 57. minutě poslal do úniku Červenka, rozběhnutého Dudka jeho střelu, ale dokázal brankář Kopecký vytáhnout na tyč. Domácí drželi míč častěji na svých kopačkách, ale v 72. minutě mohl vyrovnat Průcha, jenomže sám před brankářem Šillerem mířil nad. V závěrečných minutách se snažili dostat hosté jednoduchými nákopy do tlaku a málem se jim podařilo vyrovnat v poslední minutě zápasu. Zakončení Cahyny, ale dokázal brankář Šiller na dvakrát zlikvidovat. Olešník si tak připsal důležité tři body. Při odchodu pak museli držet na distanc od rozhodčího Eible, hostujícího Cahynu, který nesl velmi nelibě, výkon hlavního sudího.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): "Konečně jsme prolomili domácí sérii bez vítězství. Navíc proti Třeboni, která měla opticky více ze hry. My jsme dokázali v prvním poločase využít chyb hostující obrany a dvakrát skórovat. Druhý poločas jsme hráli přesilovku, ale jak už to bývá, je to někdy horší, než lepší. I přesto jsme měli šance a další možnosti vedení pojistit. Těsnou výhru jsme, ale nakonec uhájili a připsali si další důležité body."




Sestavy


FK Olešník
J. Šiller [-] - M. Pomeje [-] , M. Nýdl [-] (52. M. Studnička [-] ) , J. Fořter [-] - M. Šíma [-] , P. Jirkovský [-] , L. Červenka [-] , R. Chlumecký [-] - R. Štos [-] , L. Dudek [-] (70. T. Kučera [-] ) - D. Heller [-] (89. M. Tressl [-] )

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - J. Divoký [-] (63. T. Maxa [-] ) , F. Benhák [-] (84. M. Malický [-] ) , J. Kido [-] , O. Cahyna [-] , D. Kodras [-] , M. Průcha [-] , D. Kolafa [-] (85. L. Nekvinda [-] ) , K. Holzepl [-] , M. Šafránek [-] , T. Lonsmín [-]

ŽK: 7. L. Červenka , 43. R. Štos , 89. J. Šiller - 7. J. Kopecký , 11. O. Cahyna , 15. J. Kido , 15. F. Benhák , 27. D. Kolafa , 53. M. Šafránek , 86. T. Lonsmín . ČK: 45. J. Kido .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Eibl Lukáš - TŮMA Vítězslav, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.