2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko zachránilo bod v 87. minutě


Branky


17. J. Suchan , 87. J. Barda - 35. M. Kroupa , 48. J. Brož
0

Osek byl blízko třetí výhře sezóny, nakonec se nedočkal...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky si asi představovaly povedenšjí podzim, ale vzájemné střetnutí přece jen mohlo jeden z celků nakopnout k lepším výkonům a výsledkům. Domácí šli do vedení brankou kapitána Suchana, který se prosadil po standardní situaci. Hosté do půle se štěstím vyrovnali zásluhou Kroupy, který překonal Dvořáka. Osek dokonal obrat krátce po zahájení druhé půle. Brož se zorientoval nejlépe ve vápna bylo to 1:2. Osek pak pečlivě bránil, jenomže nakonec kýžené tři body neuhájil. Barda totiž tři minuty před koncem proměnil gól další z domácích standardek, když se trefil hlavou po dobře zahraném míči, a týmy se tak rozešly smírně.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Suchan [-] , J. Kosobud [-] , M. Novotný [-] (76. J. Alexa [-] ) - L. Sedlák [-] , F. Koutník [-] , J. Marvan [-] (65. J. Pinc [-] ) , J. Barda [-] , J. Komárek [-] , M. Sokolt [-] - M. Suchan [-] (71. T. Vakoč [-] )

TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Kroupa [-] , I. Hanák [-] , D. Spišský [-] , L. Blažečka [-] , J. Hoch [-] , J. Mráz [-] , K. Maroušek [-] , J. Brož [-] , M. Carda [-] (90. R. Kuneš [-] ) , M. Krejčí [-]

ŽK: 6. M. Suchan - 82. J. Hoch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krčín Jan - KORANDA Tomáš, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.