0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 10:15

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník využil přesilovku a ze Ševětína veze první výhru sezony


Branky


61. R. Štos , 69. M. Šíma , 75. R. Štos
0

Ve 4. kole zajíždělo mužstvo Olešníka na hřiště nováčka soutěže ze Ševětína. Oba týmy dělil v tabulce jediný bod, zatímco domácí si připsali tři porážky 0:1. Hosty trápí zejména práce v defenzivě, která za tři zápasy inkasovala 12 branek.K tomu všemu se přidala i početná marodka, takže k zápasu nemohli nastoupit např. Chlumecký, Jirkovský, Kříž, Hála, vykartovaný Pomeje a další.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil Ševětínu, hosté se dostávali do zápasu pozvolna

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří prvních dvacet minut byli častěji na míči a před hostujícím brankářem Šillerem, měli několik dobrých příležitostí. Nováček v brance hostí si však se všemi zapeklitými situacemi poradil. Poté mohlo udeřit na druhé straně, když Šíma poslal za obranu Dudka, toho ovšem stáhl bez možnosti hrát míč domácí Wolf. Na místo červené karty, tasil rozhodčí k překvapení všech hráčů, pouze žlutý kartonek.

 

První gól měl na kopačce Šíma, kterého výbídl ke skórování Červenka, ale jeho nájezd na brankáře Černého skončil na tyči. O chvilku později se sám před Černým zjevil Štos, ale míč za jeho záda neprocpal. Poločas tak skončil bez branek.

Červená pro domácího Wolfa, odstartovala gólové manévry Olešníka

Druhý poločas mohli začít lépe domácí, ale Hindy nevyužil minely stopera Vařáka a míč z malého vápna poslal mimo tři tyče. Zlom v utkání přišel po necelé hodině hry. Wolf fauloval u postraní lajny Štose a po druhé žluté kartě se dočkal vyloučení, které ho minulo v půli první. Olešník přesilovku využil za dvě minutky. Šíma prostrčil míč za obranu na Štose ten udělal kličku brankáři a do odkryté branky se nemýlili - 0:1.

 

V tu chvíli byli hosté na koni a domácí pootevřená obrana jim nabízela další smělé výpady. Jeden z nich využil Šíma, který si míč na půlce obhodil, kolem stagunujících stoperů domácích a napodruhé se sám proti Černému nemýlil - 0:2. Výhru pečetil o chvilku později Štos, kterému předložil míč před prázdnou branku Červenka - 0:3. V závěru měli hosté, ještě další gólové náznaky, ale skóre zůstalo neměnné. Olešník si tak připsal první výhru sezony a snad to zraněními zdecimovaný tým nabudí do dalších bojů.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
Lukáš Dudek (kapitán): "V Ševětíně nás čekal těžký zápas, protože do té doby se nám v soutěži vůbec nedařilo, kromě zápasu v Katovicích, kde jsme dokázali v deseti dohnat dvoubrankové manko, byli naše výkony rozpačité. Vstup do zápasu příliš nenasvědčoval tomu, že by se mělo něco změnit. Už při rozcvičce jsme si všimli, že naším největším soupeřem bude pohyb a práce s míčem na prazvláštně upraveném hřišti. Některá místa totiž viděla vodu naposledy při povodních v roce 2002. A tam kde bylo čerstvě pokropeno, se tvořilo bahno, takže pro atletické postavy, jako mám já, Vářa nebo Treslík byl pohyb těžší. Platonický tlak Ševětína jsme však přežili. Dobře si vedl nováček v brance Šilda, který dva nebezpečné pokusy domácích kryl. Jako dobrý tah se ukázalo nasazení Vařiho na pozici stopera, jelikož je to policista bál se kolem něho kdokoli proběhnout zvýšenou rychlostí a riskovat kromě pokuty i odečtení bodů. Pak jsme se dostali pozvolna do zápasu a ukázali všem přítomným, co pilujeme nejčastěji na tréninku. Zahazování šancí! Nejdřív svůj nájezd poslal do tyče Šimi a chvilku po něm zkoušel bekhendem z malého vápna překvapit Štosík, bohužel bez gólového efektu. Druhý poločas jsme odstartovali doslova raketově. Na svědomí to měl Vářa, když se střihl ve vápně a jeho noha raketovou rychlostí opouštěla místní areál. Na lavičce jsme měli ovšem připraveného brankáře Studničku, který nohu včas zachytil. Mezitím domácí Hindy, projevil ducha fair play a napálil propadnutý míč z malého vápna vedle branky. Zlomovým okamžikem bylo pro někoho vyloučení domácího Wolfa, který byl zřejmě frustrovaný ze slov svého zkušeného kolegy Hanouska a nesmyslně fauloval u postraní lajny pronikajícího Štose. Ale já si myslím, že klíčové bylo opět střídání, kdy se na hřišti stejně jako před týdnem objevil náš deus ex machine Míra Tressl. Minule nás po jeho naskočení ztrestala Želeč čtyřmi góly, tentokrát jsme začali dávat góly my. Kdyby se hrál hokej, dalo by se říct, že jsme přesilovku využili v rámci dvouminutového trestu. Šimi krásně uvolnil Štosíka a ten blafákem do forhendu skóroval. O pár minut později mohlo být ještě lépe. Když mně poslal Domino do sóla, nejprve jsem sice zmateně hledal míč, ale vše dopadlo dobře, tedy zpočátku. V zakončení jsem si vedl již tradičně neúspěšně a po vzoru mého oblíbence Pavla Kuky, poslal míč mimo tři tyče. Obrana Ševětína, nám ovšem nabízela další možnosti, když její ofsajdová past na půlící čáře nesklapla po sólu Šimiho a ten svůj druhý souboj s brankářem domácích zvládl. Třetí gól, už byl pak ukázkou našeho fotbalového umu, kterým jsme potěšili snad každého fotbalového diváka. Studnič vybojoval míč na půlící čáře, já ho posunul z jedničky na Červa, následovala fofrovačka a přihrávka na Štosíka, který uklízel do prázdné branky. Zápas už jsme pak kontrolovali a snad jsme i pošetřili nějaké síly na Dačice."



Sestavy


SK Ševětín
J. Černý [-] - R. Ludvík [-] (78. V. Študent [-] ) , M. Hanousek [-] , P. Mohamed [-] , P. Wolf [-] - P. Novotný [-] , L. Kupec [-] , J. Bohoněk [-] , D. Klapuš [-] (60. Z. Sváta [-] ) - R. Novotný [-] , T. Hindy [-] (70. J. Havlíček [-] )

FK Olešník
J. Šiller [-] - D. Heller [-] - M. Šíma [-] , L. Červenka [-] - L. Dudek [-] - D. Szep [-] (59. M. Tressl [-] ) , J. Fořter [-] , R. Štos [-] (87. J. Pícha [-] ) , M. Studnička [-] , Z. Vařák [-] , T. Kučera [-]

ŽK: 11. P. Wolf , 65. R. Novotný , 84. J. Bohoněk - 87. L. Červenka . ČK: 59. P. Wolf .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Přibyl Jan - VICAN Miroslav, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.