Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas ohrožených vyhrál Horní Újezd


Branky


0

Zápas týmů, které čekají dlouho na výhru uspěli hostující borci z Horního Újezdu po výhře 3:2 na hřišti Okříšek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali gól na začátku poločasu, hosté zase na konci

Šlágr kola mužstev ze spodku tabulky měl být k vidění v Okříškách kam přijel Horní Újezd. Ten již čeká sedm zápasů na výhru, přesto dokázal obrat o body oba nejlepší týmy tabulky z Rokytnice a Studence. Okříšky B jsou na tom ještě o něco hůře. Po dvou výhrách z úvodních dvou kol si tento tým po dalších devíti zápasech připsal jediný bod a postupně se propadl až na předposlední příčku. Do zápasu ale vstoupili mnohem lépe domácí a po úvodním tlaku hned ve 4. minutě se měnilo poprvé skóre utkání. Roman Dokulil tak mohl svojí vedoucí brankou přiblížit svůj tým k vytoužené výhře -1:0. Na gól mu krásně nahrával dorostenec Bulant. Domácí mohli i několikrát své vedení navýšit, ale žádný střelecký pokus již nerozvlnil síť za zády hostujícího kapitána Pavla Hradeckého, který svůj tým i několikrát podržel. Dokonce byla jedna branka domácím uznána a následně odvolána. Pro domácí to byl zlomový okamžik zápasu a najednou jakoby přestali běhat. Ale i hosté měli své šance, a jednu z nich dokázal ve 42. minutě potrestat Milan Řezáč na poločasových 1:1.

Hosté otočili výsledek ve svůj prospěch

Druhou půli domácí začali opět náporem, ale místo očekávaného gólu se na opačné straně kopala penalta, kterou proměnil Marek Zvěřina -1:2. Další gól dostali domácí po chybě obrany, kterou potrestal Pavel Míča -1:3. Domácím se už jen v 83. minutě podařilo snížit na 2:3 Petrem Lorencem.



Ohlasy k zápasu


Nejslabším článkem zápasu byl hlavní rozhodčí se svým mladým kolegou.Zase se budu opakovat, ale už by měl někdo rozhodčím v okrese vysvětlit, co je ofsajd. Z deseti mávnutí se správně trefil třikrát, to je dost málo a hlavnímu se to vůbec nepovedlo. Ale moje hodnocení je takové, že jsme si to prohráli sami, kvůli našim nevyužitým šancím. Nastoupilo za nás pět dorostenců. Gratuluji soupeři ke třem bodům.
TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Dnes pro nás v důležitém utkání jsme nezačali dobře a brzy prohrávali a jen díky fair-play domácího Ryšavého to nebylo o dvě branky a za to mu patří dik. Postupem času sme přebrali iniciativu a do konce poločasu vyrovnali. V druhé puli sme pokračovali v dobrém výkonu a přidali dvě branky. V závěru si vybral slabší chvilku Hradecký udělal z koncovky drama.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - P. Molák [-] , V. Bulant [-] (64. L. Mašek [-] ) , J. Jeřábek [-] , Z. Ryšavý [-] (80. P. Lorenc [-] ) , P. Netolička [-] , Š. Novotný [-] , M. Večeřa [-] (46. J. Dokulil [-] ) , J. Ježek [-] (46. K. Vostal [-] ) , R. Dokulil [-] (88. J. Novotný [-] ) , T. Binka [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Zvěřina [-] , M. Ošmera [-] , J. Kučera [-] , L. Sláma [-] , K. Kresa [-] (90. O. Kouřilek [-] ) , M. Řezáč [-] (90. J. Pelán [-] ) , J. Krčál [-] (46. M. Veselý [-] ) , M. Čermák [-] , M. Václavek [-] , P. Míča [-]

ŽK: 57. P. Molák , 84. Š. Novotný - 57. M. Veselý , 83. P. Hradecký .
Hráči zápasu: J. Jeřábek , P. Molák - P. Míča .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠTOLPA Ondřej - KUBA Michal, KLEIN Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.