4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník konečně zabodoval


Branky


0

Fotbalisté Lipníku konečně vybojovali výhru, a to nad rezervou Okříšek poměrně snadno 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipník se dostal do třígólového vedení

Lipník v nové sezóně provází smůla a na první bodový příděl zatím marně čeká. Okříškám naopak vstup do nové sezóny vyšel, když si v prvních dvou zápasech připsaly plný bodový zisk. Za to v minulém kole narazily doma na silného protivníka ze Studence a podlehly mu. Lipníku vyšel začátek utkání a v 17. minutě poslal domácí do vedení Aleš Kisela -1:0. Ve 26. minutě přidal na 2:0 mladý kanonýr domácích Rudolf Šťáva a o dvě minuty později bylo z hosty ještě hůř, když se podruhé trefil Aleš Kisela -3:0.

Lipník pohodlně dokráčel ke třem bodům

Domácí vstoupili do druhého poločasu s nadějným náskokem a s vidinou prvních třech bodů a to také v 69. minutě potvrdii Janem Jonášem a mohlo se slavit hladké vítězství 4:0.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Po celý zápas jsme byli lepším týmem a mohli vyhrát i vyšším rozdílem. Samozřejmě jsme rádi za tři body.

SK Huhtamaki Okříšky B
Dokulil Jan: Okříšky měly smůlu v tom , že hráči zakladního kadru o tomto vikendu slavili poutě,dožinky a na fotbaL ANI NEPŘIŠLI a někteří kteří přišli vypadali jako by byli pořád na zábavě.Proto nastoupili 4 hráči dorostu,kteří v 35 stupních odehrali v poledne zapas dorostu a šli pomoci béčku a 2 hráči áčka Juza.j a J,Brabenec,kteří v sobotu odehráli svůj zápas v kraji ti byli našimi nejlepšími hráči. Zápas jsme domácím hráčům hodně usnadnili svymi nepřesnostmi,nedůrazem,nebojovali jsme a ani brankář neměl dnes svůj den. Za celý zapas jsme si vytvořili pouze dvě šance, které talentovaný dostenec P,Lorenc nedal. Z domácího týmu se mě nejvíc líbil stoper kapitán Brabenec a střední half 18 letý Rohony. Zaslouženě jsme prohrali a budu doufat, že se na derby s Přibyslavicemi dokažeme dobře připravit.



Sestavy


Hajduk Lipník
O. Urban [-] - T. Pokorný [-] , J. Kresa [-] (84. L. Žák [-] ) , T. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] (79. M. Skoumal [-] ) , J. Jonáš [-] (76. T. Kratochvíl [-] ) , A. Rohony [-] , R. Fišer [-] , A. Kisela [-] , A. Matoušek [-] (56. V. Svoboda [-] ) , V. Krotký [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - K. Muzikář [-] (46. V. Bulant [-] ) , J. Brabenec [-] , R. Salát [-] (54. J. Novotný [-] ) , M. Večeřa [-] , M. Kšír [-] (46. P. Lorenc [-] ) , Z. Ryšavý [-] , R. Dokulil [-] , K. Vostal [-] , J. Jeřábek [-] , J. Jůza [-]

Počet diváků: 77. Rozhodčí: SVOBODA Libor - POKORNÝ Petr (N), DOKULIL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.