3:2
(3:1)
5. J. Eliáš
63. J. Eliáš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 15:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro domácí Studenec


Branky


26. J. Strnad , 28. P. Rousek , 33. T. Nejedlý - 5. J. Eliáš , 63. J. Eliáš (p.)
0

Souboj dvou rivalů mezi Studencem a Náměští skončil těsnou výhrou domácích, o které rozhodly v prvním poločase

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali dvougólový náskok

Na půdu vedoucího Studence přijelo béčko Náměště, které v nové sezóně neokusilo hořkost porážky. Studenec je dokonce zatím stoprocentní. Hosté přijeli s tím, že odplatí porážku z jarní části. Předpouťová ve Vícenících (0:5). Začátek utkání tomu odpovídal. Hosté byli rychlejší, více kombinovali a netrvalo dlouho, v 5´dostal pěknou přihrávku Eliáš Jiří, který se ocitl z očí do očí před brankářem. Nezaváhal, šanci proměnil. Hosté pokračovali v tlaku, ale bez efektu. První střelecký pokus zaznamenali domácí až v 18´, kdy Nejedlý si potáhl míč po pravé straně a z dobrých 20-ti metrů vypálil. Brankář Pokorný vyrazil nad. 26´Rousek odcentroval z pravé strany, Strnad Jiří těsně před brankářem vypíchl míč, 1:1. Hosté vypadli z tempa a domácí silně ožili. 28´ Nejedlý od brankové čáry přihrál Rouskovi, ten míč zpracoval, naznačil střelu, otočil míč na levačku a prostřelil brankáře, 2:1. 33´ Strnad na půlce zpracoval míč, přihrál na pravou stranu Rouskovi, ten nahrál na levou stranu, kde byl Nejedlý sám a bez problémů skóroval na 3:1. Další šanci měl Holoubek, kdy po jeho hlavičce brankář vyrazil míč mimo nebezpečí.

Hosté už jen zdramatizovali výsledek

Ve druhé půli pokračoval Studenec v převaze. Přišla však 62´, kdy hosté po zahrání rohu nastřelili ruku domácího obránce a byla nařízena penalta. Eliáš Jiří bezpečně proměnil -3:2. Hosté po snížení skóre ožili a domácí se začali obávat o výsledek. 66´Vrba po ťukecu z 10-ti metrů netrefil bránu. 78´Rouskův pokus zablokoval obránce Vícenic. 81´ další pokus Rouska z hranice šestnáctky vyrazil brankař Pokorný. 



Ohlasy k zápasu



FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Nekuda Bohumil, trenér: Dnešní pouťový zápas svedl dva týmy, které se dobře znají a tím pádem je mezi nima velká rivalita. První poločas byli herně lepší domácí , ale v té druhé naopak my. Zápasu by tak více slušela remíza.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - V. Kučerňák [-] (46. P. Matějek [-] ) , M. Tretera [-] , T. Nejedlý [-] (80. F. Komárek [-] ) - M. Nováček [-] (53. O. Vrba [-] ) , M. Mrňa [-] , J. Buršík [-] , P. Rousek [-] , J. Holoubek [-] - J. Strnad [-] (90. F. Hájek [-] ) , K. Mrňa [-] -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - R. Juřena [-] (46. J. Mucha [-] ) , J. Eliáš [-] , V. Kopuletý [-] , M. Preisner [-] (46. M. Křivánek [-] ) , M. Sobotka [-] , J. Pospíšil [-] , Z. Sobotka [-] , P. Kopuletý [-] , L. Vrba [-] , B. Nekuda [-] (46. M. Anna [-] )

ŽK: 35. T. Nejedlý - 12. Z. Sobotka , 38. M. Preisner , 49. M. Anna , 83. V. Kopuletý .
Hráči zápasu: T. Nejedlý - J. Eliáš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - HOLÝ Petr, FŇUKAL Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.