1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2016 17:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice zvládla dohrávku


Branky


0

Kvůli velice smutné události pro tým z Jemnicka, bylo odloženo utkání třetího kola na středu 31. srpna

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Největším šlágrem kola  měl být bezesporu zápas v Rokytnici, kde se utkaly dva týmy, které ve svých úvodních dvou kolech nezaváhaly a obsadily první dvě příčky tabulky. Zvláště Jemnicko zvládlo zápas druhého kola bravurně proti černému koni z Horního Újezdu a výsledkem 5:1 a i dobrou předvedenou hrou jistě potěšilo všechny své fanoušky. Ovšem hosté k zápasu do Rokytnice neodcestovali. Náhradní termín byl tedy určen na poslední prázdninový den. Více ze hry měli hosté z Jemnicka, ale k žádné brance to nevedlo.

O výhře domácích rozhodl jediný gól

Také ve druhém poločase měli hosté mírně navrch, ale nakonec rozhodl gól domácích z 57. minuty, o který se postaral Jan Syrový -1:0. Hosté potom místo závěrečného tlaku šli v 78. minutě do oslabení. Za druhou žlutou kartu šel předčastně do sprch Jiří Anděl.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - J. Herbrych [-] , J. Syrový [-] (67. M. Jičinský [-] ) , O. Dalecký [-] , R. Ferkl [-] (82. J. Nosek [-] ) , R. Sochna [-] (27. A. Štefánek [-] ) , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] (76. J. Bartejs [-] ) , J. Hakl [-] , D. Jičínský [-] , M. Štork [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - P. Nevrkla [-] (74. P. Růžička [-] ) , M. Axman [-] , J. Anděl [-] , K. Tesař [-] , M. Hošek [-] , Z. Nikrmajer [-] (33. L. Chalupa [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 4. M. Štork , 70. M. Široký - 65. J. Anděl , 80. L. Chalupa . ČK: 78. J. Anděl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Libor - VALA Vladimír, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.