Studenec je stále stoprocentní


Branky


J. Ježek (p.) - 52. T. Nejedlý , 76. J. Strnad , 88. K. Mrňa
0

 V zápase dvou týmů, kteří neztratily ani jeden bod zvítězil Studenec na hřišti Okříšek B 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Souboj dvou týmů, které ze svých úvodních kol vybojovaly maximální bodový zisk měly výhodu domácího hřiště Okříšky. Lehkým favoritem tohoto zápasu měli být hosté, ale vše se stejně muselo rozhodnout na hřišti. V prvním poločase byla hra velmi vyrovnaná a jediná branka prvního poločasu padla z pokutového kopu, který zahrával domácí Jaromír Ježek a byl úspěšný -1:0. Další 2 golovky měl j.jerabek, ale v zakončení selhal.

Hosté v závěru zápasu rozhodli o své výhře

Ve druhém poločase vyšlo hostům střídání, když v 52. minutě vyrovnal na 1:1 Tomáš Nejedlý. V dalším průběhu hry byl zápas otevřený a kdokoliv mohl strhnout vedení na svoji stranu. To se nakonec podařilo v 76. minutě hostům zásluhou Jiřího Strnada -1:2. Definitivní tečku za zápasem pak dal v 88. minutě Karel Mrňa -1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Dokulil Jan, trenér: Od začátku utkání se hrál fotbal vysoké úrovně. Ve druhé půli hosté přidali na pohybu začali víc napadat, zaslouženě vstřelili 3 branky a zápas otočili. Pochválíl bych celou obranu domácích(Dokulil,Večera i.,Ryšavý z.,Binka)

TJ Sokol Studenec
Čonka Josef, trenér: Vyrovnané utkání, rozhodnutí padlo v posledních 15 minutách.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - NEUMANN Jaroslav, HÁJEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.