0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:00

24.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirov v Kamenici nad Lipou vyválčil cenný bod


Branky


0

Bod, který se rozhodně počítá, přivezli žirovští fotbalisté z Kamenice nad Lipou, kde se utkali s místním rezervním týmem. Kamenici už o nic nejde, to Žirov má o motivaci postaráno, neboť stále okupuje předposlední příčku v tabulce, která znamená pád o soutěž níž. Střepina v Kamenici zabojovala a díky bezbrankové remíze dál živí naději na záchranu. O všem podstatném rozhodnou poslední dvě kola, která slibují velké drama, neboť o záchranu bojuje hned několik týmů. Odepsaný je pouze poslední Božejov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí drželi od úvodních minut více míc na kopačkách. Jejich kombinační hra ale povětšinou končila před vápnem, kdy pozorná obrana hostů dokázala míč dostat do bezpečí. Když už se domácí dostali k ohrožení brány, tak střely končily mimo bránu či v náruči brankáře Jonáše. Hosté hrozili především po standartních situacích.

 

Domácí však dokázali míče odvrátit, a tak si domácí brankář Hadač příliš nezachytal. Ve třicáté minutě se dostal do vyložené šance domácí Vávra, osamocen ve vápně ale z deseti metrů vysoko přestřelil.  V závěru poločasu šla střela domácích mimo bránu, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

 

I ve druhém poločase pokračoval ve hře stejný obrázek jako v prvním poločase. Hosté dobře bránili, avšak domácí byli lepším týmem a mohli jít do vedení. Filípek postupoval sám na bránu a před vápnem ho zastavil faulem hostující hráč. Rozhodčí Bezstarosta se nakonec rozhodl udělit pouze žlutou kartu a z následného přímého kopu nastřelil Filípek břevno. Brankou mohl skončit i průnik domácích do vápna. V následném závaru pak střílel Houser k tyči, ale hostující bek dokázal míč vytěsnit mimo bránu.

 

Tlak domácích se v poslední patnáctiminutovce stupňoval. Přesto mohli jít hosté do vedení, když střela z hranice vápna skončila jen těsně mimo bránu. V závěru zápasu se neprosadil ani Strašík hlavou a ani Tomáš Zahradník po střele z hranice vápna. Kamenická rezerva tak navázala na jarní problémy se vstřelením branek. Naopak hosté si po bojovném výkonu odvážejí bod z venku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Chybělo nám větší nasazení. Snaha o kombinační hru končila většinou před vápnem hostů. Naše koncovka vypadala stejně bídně jako skoro ve všech jarních zápasech. Snažíme se najít řešení, jak zlepšit zakončení. Protočilo se v ofenzivě dost hráčů, ale branky to prostě nepřináší.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Hadač [-] - P. Macháček [-] , A. Schober [-] , J. Strašík [-] , M. Urban [-] (81. L. Kašparec [-] ) - J. Vávra [-] , J. Houser [-] , T. Zahradník [-] , T. Zahradník [-] (45. T. Filípek [-] ) - D. Růžička [-] (45. O. Šuranský [-] ) , V. Kupka [-] (62. J. Ira [-] )

TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - R. Hamalčík [-] , M. Kos [-] , T. Náměstek [-] , T. Haruda [-] , J. Cvrček [-] , L. Nebesař [-] (45. V. Dědic [-] ) , R. Šanda [-] , T. Marek [-] , L. Jonáš [-] , L. Morava [-]

ŽK: 25. M. Urban - 50. T. Haruda , 85. R. Hamalčík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BEZSTAROSTA Jiří - FILÍPEK Tomáš (N), DOLEŽAL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.