Domácí druhý poločas prospali, zatímco Plačkov dominoval


Branky


0

Střet dvou vyrovnaných týmů nabídl atraktivní ofenzivní podívanou. Po vyrovnaném prvním poločase, kdy byly k vidění krásné góly na obouch stranách přišel v podání domácího Ústrašína ve druhém poločase naprostý zkrat, kdy domácí zcela přestali stíhat a hosté si na hřišti dělali co chtěli a také po zásluze zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přehlídka prvního poločasu o vítězi nenapověděla

Od prvních minut se hrál rychlý, útočný fotbal na obě strany, kterému přihrávalo i skvěle připravené hřiště k dnešnímu utkání. Na obouch stranách se týmům dařilo vytvářet si šance kolem vápna soupeře, ty ale bránu neohrozily. V 9. minutě si však 30 metrů od brány srovnal míč na střelu nikým neobtěžovaný Tomáš Dedera a z levého horního rohu hostující brány vymetl výstavní střelou všechny pavučiny. Radost z vedení v domácím táboře ale trvala necelých pět minut. Centr na zadní tyč našel nabíhajícího L. Ehrlicha, kterého ještě domácí D. Rohovec zvládl vychytat, dorážka Tomáše Dobroviče již skončila v síti, 1:1. Za dalších pět minut to už bylo 2:1 pro hosty z Plačkova.

 

Rohový kop Jiřího Kalivody našel Lukáše Ehrlicha, který se tentokrát už nemýlil a přesným volejem zařídil hostům vedení. Plačkov dostával soupeře pod tlak, z vlastního vhazování před bránou soupeře však ztratili míč a do protiútoku se dostali pro změnu domácí, konkrétněji Martin Kubík, který se šikovně zbavil obrany před vápnem a umístěnou střelou vyrovnal na 2:2. Plačkov se začal ze hřiště vytrácet, naopak Ústrašín si vzápětí vytvořil další obrovskou šanci. Přízemní centr ze strany propadl obranou Plačkova až na penaltu k osamocenému Martinovi Kubíkovi, kterého brankař Novotný tentokrát už vychytal. Utkání se poté znovu vyrovnalo a hrálo se hodně útočně na obě strany, žádnou větší šanci si už ale do konce poločasu ani jeden z týmů nevytvořil.

Kolaps Ústrašína rozhodl o výhře hostů

Začátek druhého poločasu ukázal, že domácím zjevně docházel dech. Plačkov se až podezřele snadno dostával do gólových šancí a hned tu první proměnil. Jiří Kalivoda využil při přímém kopu špatného výhledu domácího brankaře a střelou podél zdi poslal hosty znovu do vedení. I další šance hostů skončila gólem, to se podruhé v zápase prosadil Lukáš Ehrlich. Plačkov nepolevoval, zatímco domácí byli zralí na ručník, Plačkovští si vytvářeli jednu gólovku vedle druhé. Ty ale začínaly končit buď daleko mimo bránu, nebo v rukavících Davida Rohovce. Definitivní podobu skóre na 5:2 pro Plačkov dal v 71. minutě Jan Svoboda.

 

Ne, že by si Plačkov do konce utkání už žádnou další šanci nevytvořil, spíš naopak. V hostujících řadách se ale s přibývajícími minutami začal projevovat profesorský přístup a poslední čtvrthodinka tak byla spíše pojata stylem nucené formality, za což byli vděční zejména domácí hráči, kteří druhý poločas hrubě nezvládli a z trápení je vysvobodil až konečný hvizd rozhodčího.

 

AUTOR: Lukáš Novotný



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankář): Překvapivě snadné vítězství, které mohlo být ještě vyšší, kdybychom proměňovaly většinu gólovek, které si v průběhu zápasů vytváříme. Jasně, z výhry mám velkou radost, náš herní projev v posledních patnácti minutách ve mně ale vyvolává dojem, že to až tak úžasný výkon nebyl, protože těch spálených šancí bylo opravdu moc. Kdyby to v 80.minutě bylo 10:2, nikdo by nemohl říct ani půl slova. Naštěstí vstup do druhého poločasu jsme zvládli perfektně a tím i utkání rozhodli.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] , M. Kubík [-] , M. Pech [-] (59. M. Gebarovský [-] ) , T. Jírů [-] (66. R. Hájek [-] ) , T. Kubiska [-] , T. Dedera [-] , R. Popelka [-] (6. P. Mazanec [-] ) , P. Seknička [-] , M. Rod [-] , J. Gebarovský [-] (74. D. Doskočil [-] )

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - Z. Svatoš [-] (46. F. Dobrovič [-] ) , L. Ehrlich [-] , T. Dobrovič [-] (46. J. Svoboda [-] ) , K. Vaňous [-] , J. Kalivoda [-] , R. Zemek [-] (75. P. Svatoš [-] ) , M. Němec [-] , L. Jančička [-] , R. Tesař [-] , R. Hájek [-] (60. F. Mottl [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Reich Milan - NOVÁK Petr (N), PALÁN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.