Nový Rochnov na cestě do 1.B třídy zvládl další krok a postup má na dosah


Branky


0

Poslední vzájemné utkání mezi těmito dvěma týmy, které se odehrálo v Plačkově mělo hodně nervózní a emotivní průběh a minimálně s tím stejným fotbalovým doprovodem se počítalo i v tomto zápase v Novém Rychnově. Nicméně domácí ani tentokrát žádnou fair play nepředvedli a i za vydatné pomoci svého pomezního rozhodčího se s tabulkově slabším soupeřem dlouho trápili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli vydřel remízu Plačkov

Od samého začátku se snažil utkání strhnout na svou stranu domácí Rychnov. Jeho hráči zkoušeli střílet z každé vzdálenosti, míče ale létali bď do náruče brankaře Novotného, nebo úplně mimo bránu. Z těchto situací opravdu gól padnout nemohl a tam si první velkou šanci vytvořil Plačkov. Míč do velkého vápna přistál u nohou Františka Dobroviče, který prostřelil domácího gólmana, gól ale pro podivně odmávaný ofsajd, se kterým si ani domácí hráči nebyli jistí, nemohl být uznán. Příležitost k otevření skóre tak měli znovu domácí. Tomáš Faltýnek dostal za obranu míč přesně do nohy a k tomu aby dal gól mu stačilo už jen překonat hostujícího brankaře, což zvládl také na výbornou a po krásné střele k tyči slavili Rychnovští. Ti stále ovládali průběh utkání, potvrzující gól se jim ale vstřelit nepodařilo. Nenápadně rozvíjející šanci si po delší odmlce vytvořil i Plačkov. Přihrávku dostal René Zemek, který využil své velké rychlosti k překonání obránců i brankaře a po povedené individuální akci vyrovnal. Přitom byl ale zákeřně sestřelen ze zadu a hned bylo zřejmé, že dnešní utkání do konce nedohraje. I po inkasovaném gólu pokračoval Nový Rychnov v dobývání soupeřovy brány, do konce poločasu ale bezvýsledně.

Hattrickem rozhodl Tomáš Faltýnek

Druhý poločas svým průběhem navázal na ten první, s tím rozdílem, že dopředu se začínali dostávat i Plačkovští, jejichž jakýkoliv pokus o útok skončil hned na půlce vytrvale mávanými ofsajdy. K tomu byl po deseti minutách ze hry stažen pro domácí nepříjemný Zemek. Novému Rychnovu hrálo vše do karet, prosadit se jim ale nedařilo. S blížícím se koncem rostla v domácím táboře nervozita, ale i počet šancí. Jednu takovou měl z přímého kopu Tomáš Faltýnek, který technickou střelou přestřelil zeď a s tečí hostujícího brankaře se podruhé radoval z gólu. Plačkov už neměl co ztratit a svou hru vytáhl dopředu. Žádnou gólovou šanci si už ale nevytvořil. Naopak ke střele ve vápně se dostal znovu Tomáš Faltýnek a střelou podél vybáhajícího gólmana završil svůj hattrick i gólový účet zápasu.

 

AUTOR: Lukáš Novotný



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař): K utkání jsme se znovu sotva sešli, bez výpomoci kluků z "Béčka" bychom do Rychnova jeli v jedenácti, to ale dneska nehrálo tak velou roli. Body jsme měli na dosah, soupeř se stejně jako loni věnoval spíš provokacím, než fotbalu. Bohužel pro nás utkání rozhodly 3 zásadní faktory a všechny v náš neprospěch. Zranění Rendy Zemka, bez kterýho jsme se k soupeřově bráně v druhém poločase už nepřiblížili, pomezní rozhodčí Rychnova, který si na nás vyléčil pár mindráků z dětství a moje bota při druhém gólu, kdy jsem měl míč na ruce, ale jen s mi sklouznul po rukavici pod břevno do brány. Rozhodně chytatelná střela. Kdybychom ale takhle hráli proti Červené Řečici a Čejovu, tak by nás tahle prohra tolik mrzet nemusela. 4 zápasy po sobě bez bodů ale už snad stačily. Věřim, že z tý herní krize se dostaneme už o víkendu proti Kamenici, lehký to ale rozhodně nebude.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
J. Holan [-] - T. Faltýnek [-] (89. P. Barták [-] ) , J. Kratochvíl [-] , D. Brtnický [-] , M. Železný [-] (87. L. Ehl [-] ) , M. Faltýnek ml. [-] , O. Kratochvíl [-] , D. Karpíšek [-] (46. P. Slavík [-] ) , J. Červenka [-] , V. Březina [-] , V. Mareš [-]

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - L. Jančička [-] , R. Zemek [-] (54. J. Svoboda [-] ) , L. Ehrlich [-] , F. Dobrovič [-] , R. Hájek [-] , J. Kalivoda [-] , L. Palán [-] , F. Mottl [-] , M. Němec [-] , R. Tesař [-]

ŽK: 13. D. Karpíšek - 55. L. Jančička , 65. R. Hájek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POUL Daniel - CIRHAN Miloš (N), PALÁN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.