0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 15:30

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase rezervních týmů se v Kamenici lépe dařilo žirovnickému Slavoji


Branky


0

Další z derby zápasů přineslo 20. kolo OP Pelhřimov. Do Kamenice nad Lipou se vypravila rezerva nedaleké Žirovnice, která se před tímto zápasem v tabulce nacházela jen kousek nad propastí. Žirovničtí neponechali nic náhodě, do základní sestavy nasadili několik pendlů z A týmu, jejichž účast na hřišti byla znát. Stejné trumfy sice měli v rukou i domácí, přesto se hosté nakonec radovali z důležitých bodů, které je katapultovaly do klidného středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila hostům, po brankách Cajze a Drechslera šli modrobílí do trháku

Hosté dorazili do Kamenice i s několika hráči, kteří hrají především za A tým. Také domácí nastoupili v celkem silné sestavě s několika pendly a tak se dal očekávat dobrý zápas. V prvním poločase byla k vidění celkem vyrovnaná bitva s několika šancemi na obou stranách. Hosté byli o něco více na míči, ale domácí zase hrozili především po rychlých akcích. Ve třicáté druhé minutě si naběhl na centr hostující Cajz a hlavou usměrnil míč do brány. O šest minut později padla další branka, když přímý kop Drechslera zapadl k tyči.

Po přestávce potvrdil žirovnické vítězství Patrik Drechsler

I druhý poločas se nesl v podobném duchu jako první. Na hřišti ale přeci jenom působili lépe hosté. Domácím vázla rozehrávka a k tomu dodali i nepřesná zakončení. Definitivní rozhodnutí padlo sedmnáct minut před koncem, kdy se po rychlé akci dostal před brankou k míči Drechsler a střelou okolo brankáře Davida Macháčka poslal hosty do tříbrankového vedení. Závěr zápasu se nesl v nervózním duchu, ale další branka již nepadla. Žirovnice tak získala o kamenické pouti důležité body v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Tohle utkání nám příliš nevyšlo. Velký problém máme se vstřelením branek. Opět jsme nedali ani branku, což je velký problém. Přitom jsme se dostali do dobrých příležitostí. Nutno dodat, že Žirovnice dnes byla lepším týmem a zaslouženě si odvezla tři body.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - M. Urban [-] , J. Pfaur [-] (69. P. Macháček [-] ) , L. Hadač [-] , T. Hadrava [-] - J. Hadrava [-] (64. M. Dejmek [-] ) , J. Houser [-] , V. Spěváček [-] , J. Ira [-] (69. D. Růžička [-] ) - J. Vávra [-] (69. P. Šiška [-] ) , O. Joza [-] (45. J. Houser [-] )

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - R. Hřib [-] , T. Severa [-] , J. Kořínek [-] , M. Hřebecký [-] - V. Cajz [-] (81. O. Doležal [-] ) , P. Drechsler [-] (85. A. Svoboda [-] ) , J. Svoboda [-] , V. Hadrava [-] - M. Kořínek [-] , T. Hřebecký [-] (79. M. Pokorný [-] ) -

ŽK: 78. D. Růžička .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BEZSTAROSTA Jiří - FILÍPEK Tomáš (N), METLIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.