L. Kavka 39. (p.)
M. Kovář 62.
L. Kavka 71.
3:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 15:00

19.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Budíkově rezerva Kamenice sahala po třech bodech, zápas nakonec vítěze neurčil


Branky


39. L. Kavka (p.) , 62. M. Kovář , 71. L. Kavka - 1. T. Zahradník , 5. J. Ira , 66. T. Zahradník
0

Výborně vstoupili hráči kamenické rezervy do zápasu proti Rovnosti Budíkov. Než se totiž stačil domácí tým rozkoukat, prohrával o dvě branky. Pár minut před přestávkou však zavelel ke zteči nejlepší hráč v budíkovském dresu, Lukáš Kavka, který z pokutového kopu snížil na rozdíl jedné branky. Ve druhém dějství opět Kameničtí své vedení zvýšili, branky Kováře a opět Kavky však rozhodly o tom, že se nakonec v Budíkově body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle získali dvoubrankové vedení, za domácí do přestávky snížil Kavka

Prvních pětadvacet minut patřilo hostujícímu týmu. První branka na sebe nenechala dlouho čekat, když se v páté minutě prosadil Ira. V desáté minutě poslal hosty do dvoubrankového vedení Tadeáš Zahradník, když jeho střela na zadní tyč skončila i s pomocí tyče v bráně. Další příležitosti hostů skončily mimo bránu či domácí obrana dokázala míč poslat do bezpečí. Domácí se začali osmělovat v půlce poločasu, především Kavka zaměstnával hostující obranu. Ve třicáté osmé minutě prošel domácí hráč s míčem do vápna a byl faulován. Pokutový kop proměnil s přehledem Kavka.

Přestřelka nakonec vítěze nepoznala

Úvod druhého poločasu vyšel lépe domácím, přesto se do velké šance dostal hostující Dejmek, branku však netrefil. V šedesáté druhé minutě domácí dostali nákopem míč do vápna, hostující obrana nedokázala odvrátit míč do bezpečí a domácí Kovář napálil odražený balon k levé tyči a srovnal stav zápasu. O čtyři minuty později si naběhl na centr za obranu Zahradník a hlavou poslal hosty opět do vedení. Hosté pak měli v rychlém sledu tři šance. Především nájezd Iry, který postupoval s Dejmkem úplně sám na brankáře, volal zákonitě po brance. Ale ani tato vyložená šance neskončila brankou a tak přišel zákonitě trest. Nejprve před vápnem fauloval Schober unikajícího Prokopa a z následujícího přímého kopu dostal přihrávku Kavka a jeho střela k pravé tyči skončila v bráně. Nervózní poslední čtvrthodina přinášela další nebezpečné situace. Za domácí hrozil především Kavka, naopak hosté hrozili především po rychlých akcích. Žádná další situace se však neujala, a tak si oba soupeři rozdělili po bodu.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Vezeme bod z venku, přesto je to dnes pro nás ztráta. Hráli jsme celkem dobře, ale dneska nás opět zradilo zakončení. Řada šancí volala po brance, přesto jsme ani z vyložených šancí nedokázali dát góly. Tahle remíza nás určitě mrzí, příště si snad budeme v koncovce počínat lépe.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - J. Bleha [-] , M. Vodrážka [-] (80. P. Paclík [-] ) , P. Mraček [-] , D. Šeda [-] (46. J. Novák [-] ) - T. Šeda [-] (46. T. Bleha [-] ) , J. Zour [-] , M. Kovář [-] , T. Prokop [-] - T. Bláha [-] , L. Kavka [-] -

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - M. Urban [-] (65. D. Růžička [-] ) , L. Hadač [-] , A. Schober [-] , J. Strašík [-] - P. Macháček [-] (80. D. Schober [-] ) , J. Houser [-] , T. Zahradník [-] , J. Ira [-] - J. Vávra [-] (87. P. Šiška [-] ) , M. Dejmek [-] -

ŽK: 46. T. Bleha , 67. J. Bleha - 42. P. Macháček , 56. L. Hadač , 71. A. Schober .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - HAVEL Luboš (N), FILÍPEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.