6:2
(2:2)
14. P. Gavrecký (p.)
23. M. Miskai
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 15:00

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice na jaře poprvé bodovala, její procitnutí odnesl záložní tým Pacova


Branky


31. O. Joza , 34. J. Ira , 74. J. Houser , 75. J. Houser , 85. M. Dejmek , 90. J. Houser - 14. P. Gavrecký (p.) , 23. M. Miskai
0

Po třech prohrách v řadě, které doprovázely nemastné neslané výkony, se rezerva kamenického Slovanu konečně předvedla v lepším světle, když na domácím hřišti převálcovala béčko Pacova. Pacovským se sice vydařil úvod zápasu, o dvoubrankové vedení však ještě do přestávky hosté přišli. Po změně stran už se hrálo pod taktovkou domácích, kteří nakonec přesvědčivě dokráčeli pro první jarní body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Pacova šli do dvoubrankového vedení, domácí stihli do poločasu vyrovnat

Od prvních minut se hrál ofenzivní fotbal, který přinášel příležitosti na obou stranách. Ve třinácté minutě hosté vystihli nepřesnou rozehrávku domácích a po faulu v pokutovém území dostali příležitost jít do vedení. Pokutový kop proměnil s přehledem střelou k levé tyči Gavrecký a Pacov tak šel do vedení. O deset minut později to s nadějemi domácích vypadalo ještě hůř, když se po centru prosadil hostující Michal Miskai. V jednatřicáté minutě se po rohu dostal k odraženému míči Patrik Macháček a jeho střelu vyrazil brankář Pachta před sebe a míč nakonec dopravil do brány dobíhající Józa. O tři minuty později napřáhl z dálky ke střele domácí Ira a jeho pěkná trefa přinesla vyrovnání. Hosté mohli jít opět do vedení, David Macháček ale střelu vytěsnil na tyč. 

Ve druhé půli Pacovu došel dech, Kameničtí čtyřmi góly určili jasného vítěze duelu

Ve druhém poločase byli domácí lepším týmem, ale i hosté se dostávali do příležitostí, především po standartních situacích. V šedesáté minutě postupovali domácí po rychlé akci do přečíslení, zakončujícího Vávru ale vychytal Pachta. O pár minut později šla střela domácích těsně mimo tyč. V sedmdesáté čtvrté minutě postupoval ze strany sám na brankáře Jiří Houser a střelou okolo hostujícího brankáře poslal domácí do vedení. O chvíli později střílel ve vápně Ira, jeho střela skončila na tyči a odražený míč nakonec dopravil do brány Jarda Houser. Pět minut před koncem se dokázal prosadit lobem přes brankáře domácí Dejmek. V úplném závěru se ještě dokázal podruhé v zápase prosadit Jiří Houser a domácí si tak po sérii porážek připsali zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Hrál se celkem ofenzivní fotbal. Zprvu to s námi nevypadalo dobře. Přesto jsme se po dvoubrankovém manku nevzdali a bojovali. Dneska jsme už potřebovali tři body a nakonec jsme je i zaslouženě získali. Chceme na tuhle výhru navázat i v příštích zápasech a vystoupat tabulkou.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - M. Urban [-] , J. Pfaur [-] (65. P. Klusáček [-] ) , A. Schober [-] , L. Hadač [-] - P. Macháček [-] (46. M. Dejmek [-] ) , V. Spěváček [-] , J. Houser [-] , J. Ira [-] (86. P. Šiška [-] ) - J. Vávra [-] (74. D. Růžička [-] ) , O. Joza [-] (58. J. Houser [-] )

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - Z. Rybčák [-] , P. Gavrecký [-] , L. Šlechta [-] , D. Podolský [-] , J. Zabloudil [-] , M. Miskai [-] , M. Dvořák [-] , M. Kerouš [-] , M. Zíka [-] , J. Kuran [-]

ŽK: 41. P. Macháček , 69. A. Schober , 77. M. Urban - 43. D. Podolský , 78. J. Kuran .
Hráči zápasu: J. Houser .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MATOUŠ Jakub - ZEDNÍK Jan (N), VÁŇA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.