3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Božejov získal potřebné body, v derby přehrál rezervu Kamenice


Branky


0

Rezervě kamenického Slovanu vstup do jarní části OP vůbec nevyšel. Po debaklu s Novým Rychnovem Kameničtí nezabrali ani v Božejově, kde už v poločase nabrali tříbrankové manko. Druhá půle již změnu stavu nepřinesla, a tak tři body získal ten potřebnější, v tomto případě domácí Božejov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Božejov k vítězství nad rezervou Kamenice vykročil rázně již v první půli

Rezerva Kamenice přijela do Božejova i s několika pendly z A týmu. Přesto byli domácí lepším týmem prakticky po celý první poločas. Domácí působili živějším dojmem, lépe kombinovali a mohli jít brzo do vedení, dvě slibné situace ještě dokázala hostující obrana ubránit. Ve čtyřiadvacáté minutě šli domácí zaslouženě do vedení, když se uvnitř vápna prosadil střelou k tyči Kumžák. Náskok domácích navýšil deset minut před poločasem Pavel Kubů. O tři minuty později se dostal k odraženému balonu Kocián a do odkryté branky přidal třetí branku Božejova.

Druhý poločas gól nenabídl, tři body zůstali v Božejově

Prvních deset minut druhého poločasu vyšlo o něco lépe hostujícímu celku, ale pokusy o zakončení končili daleko mimo bránu. Poté mohl navýšit skóre domácí hráč, trefil ale pouze břevno. V dalším průběhu zápasu měli hosté více balon na kopačkách, ale nedokázali absolutně nic vymyslet. Naopak z rychlých brejků hrozili spíše domácí. Závěr zápasu si domácí celek v pohodě pohlídal a připsal si naprosto zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Hodně nepovedený zápas. Soupeř byl od začátku lepším týmem. Prakticky poprvé v tomto roce jsme se objevili na přírodní trávě a hodně jsme se trápili ve hře s míčem. My si prakticky jako v minulém zápase nevytvořili za celý zápas šanci. To je hodně špatná vizitka na to, že jsme do Božejova přijeli celkem v silné sestavě. Příště vyrážíme do Ústrašína, kde se budeme muset hodně zlepšit, abychom mohli pomýšlet na body.



Sestavy


TJ Sokol Božejov
L. Mach [-] - M. Havlík [-] (62. J. Šátek [-] ) , P. Kubů [-] (82. D. Křížek [-] ) , J. Pakosta [-] (84. M. Doskočil [-] ) , J. Kumžák [-] , L. Smrčka [-] , M. Fučík [-] , V. Kocián [-] (38. J. Matouš [-] ) , J. Vacek [-] , R. Koubek [-] , M. Carva [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - M. Urban [-] , J. Pfaur [-] (62. D. Růžička [-] ) , A. Schober [-] , J. Strašík [-] - V. Kupka [-] , O. Šuranský [-] , J. Houser [-] , J. Ira [-] (46. P. Zdeněk [-] ) - J. Vávra [-] (82. P. Šiška [-] ) , T. Filípek [-] (69. P. Macháček [-] )

ŽK: 48. J. Kumžák - 34. T. Filípek , 89. J. Houser .
Hráči zápasu: P. Kubů , M. Fučík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POUL Daniel - KNĚŽÍNEK Jiří (N), FILÍPEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.