Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 14:30

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov si pohrál s rezervou Kamenice, pěti góly se blýskl Tomáš Faltýnek


0

Skvělý vstup do jarních odvet se povedl Novému Rychnovu, jenž jednoznačnou výhrou na horké půdě v Kamenici nad Lipou jen potvrdil své výsadní postavení. V dresu lídra soutěže pak nejvíce řádil bývalý brankář Pacova, nyní v pozici gólového úderníka, Tomáš Faltýnek. Ten se za záda kamenického brankáře Davida Macháčka trefil hned pětkrát, čímž v podstatě sám rozhodl o jednoznačném osudu utkání. Nový Rychnov má nyní na prvním místě k dobru dvanáct bodů na své pronásledovatele, takže to vypadá, že se pod Křemešníkem bude šampaňské na oslavu postupu otevírat s hodně velkým předstihem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Kamenici si v první půli otevřeli Novorychnovští střelnici, oslabenému soupeři nasázeli pět branek

Domácí nastoupili v oslabené sestavě a hned od začátku bylo patrné, podle jakých not se bude utkání odehrávat, jelikož hosté byli od první minuty lepším týmem. Lepší pohyb a důraz v osobních soubojích přinášel pro hosty zajímavé příležitosti. V sedmnácté minutě již obrana domácích nevydržela nápor a hosté šli po brance Tomáše Faltýnka do vedení. Po této brance se hra domácích úplně sesypala a hosté během dalších deseti minut nasázeli další tři branky. V závěru poločasu přidal další branku Tomáš Faltýnek. Na druhé straně se v poslední minutě prosadili i domácí, když centr Vávry do vápna tečoval hostující hráč do vlastní brány.

Po přestávce lídr tabulky dalšími brankami stvrdil jednoznačné vítězství

Po změně stran přišla další rána pro domácí, když byl po druhé žluté vyloučen Hadač. Z následného přímého kopu se prosadil umístěnou ranou Martin Faltýnek. V sedmdesáté minutě vypadl balon brankáři domácích před Martina Faltýnka, který neměl problém do odkryté brány přidat sedmou branku hostů. Patnáct minut před koncem padla poslední branka zápasu, když se po rychlé akci hostí prosadil již popáté v zápase Tomáš Faltýnek. Rychnovští si tak v pohodě dojeli pro tři body a nadělili domácím debakl.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: V přípravě se nám herně celkem dařilo a chtěli jsme přenést kombinační hru i do mistráku. Ale dnešní zápas nám vůbec nevyšel. Hosté byli po celou dobu rychlejší, měli lepší pohyb i práci s balonem. Nám se dnes nic nedařilo a zaslouženě jsme utržili debakl.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - L. Hadač [-] , J. Pfaur [-] , A. Schober [-] (65. D. Růžička [-] ) , J. Strašík [-] - O. Joza [-] (46. O. Šuranský [-] ) , P. Macháček [-] , J. Houser [-] , J. Ira [-] - J. Vávra [-] - J. Hlavatý [-]

TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - M. Železný [-] (80. P. Barták [-] ) , J. Brož [-] (78. J. Nepraš [-] ) , T. Faltýnek [-] , M. Hájek [-] (65. P. Slavík [-] ) , M. Faltýnek ml. [-] , V. Březina [-] , V. Mareš [-] , J. Kratochvíl [-] , J. Červenka [-] , D. Karpíšek [-]

ŽK: 40. L. Hadač , 82. J. Houser . ČK: 49. L. Hadač .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - VEČEŘA Ivo, POUL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.