4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 15:30

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň konečně zabrala, Jiřice se naopak propadly na dno Poutník ligy


Branky


31. P. Čekal (p.) , 46. M. Pučálek , 62. L. Vlach , 72. D. Kudrnáč - 64. M. Jirků
0

Zápas týmů, které se potýkají s absencí formy se odehrál v Obratani, kam přijely Jiřice. Hostující SK se po další porážce propadlo až na samé dno soutěže. Loňský vícemistr z Obrataně v této sezóně také zatím nezáří, hladké domácí prohry s Maratonem či Čejovem o tom jasně vypovídají. V minulém kole se Obratanští navíc k zápasu nesešli v plném počtu, v Novém Rychnově museli hrát o deseti. Důležitý zápas předehrávaného kola ale Obrataň zvládla, situaci jí dost ulehčil i soupeř, který od třicáté minuty hrál bez vyloučeného Jakuba Vincence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení hostujícího Jakuba Vincence hlavní událostí první půle

Jiřice do Obrataně jely v pozici „nemáme co ztratit“. Proto se očekávalo, že v zápase budou od začátku pod tlakem domácích. Obrataň opravdu začala zostra a už v první minutě vyzkoušela jedovatou střelou z voleje pozornost brankáře Beránka. To bohužel bylo na dlouho vše zajímavé a hra se odehrávala hlavně ve středu pole. Ve třicáté minutě přišel náhle první gól, kdy si pro „svíci“ doběhl nikým neatakovaný brankář Beránek, míč neudržel a jeden z hráčů Obrataně z následné skrumáže vystřelil. Míč na brankové čáře zastavil až J.Vincenc rukou a šel posléze do sprch. Míč si na penaltu postavil Petr Čekal a poslal Beránka na druhou stranu - 1:0.

Jiřický brankář Beránek neměl svůj den, Obrataň po přestávce přidala další branky

Druhý poločas začal pro Jiřice nešťastně, když nedorozumění mezi Beránkem a P.Novákem využil hned ve 46. minutě M.Pučálek. Naběhl si ve vápně mezi tyto dva hráče a gólman hostí ho odkopem napálil. Míč se od něj odrazil přímo do brány. Další gól přišel v 62. minutě, kdy si do dezorientované obrany hostí naběhl L.Vlach a tváří v tvář Beránkovi proměnil.

 

To už začali zlobit i hosté a i v deseti si začali vytvářet šance. V 63. minutě se po úniku v příležitosti ocitl T.Jůzl. Střela ale nebyla dostatečně důrazná. O minutu později se předvedl brankář domácích, kdy výborně vychytal samostatný únik R.Čepla. V další minutě už se hosté dočkali, když z přímého kopu tvrdě obstřelil zeď M.Jirků a nedal brankáři Vilímkovi šanci. V 72.minutě domácí skórovali počtvrté, to se z prostoru velkého vápna prosadil D.Kudrnáč. Poté měla Obrataň ještě několik příležitostí, snad nejvýraznější zahodil M.Plášil v 82.minutě, když ho reflexivně ze tří metrů vychytal Beránek.



Ohlasy k zápasu



SK Jiřice
Stanislav Sadský - sekretář: Ze začátku to vypadalo, že sehrajeme vyrovnanou partii. Obrataň vůbec nedominovala. Bohužel nás položily kiksy našeho gólmana a vyloučení Jakuba Vincence. Nebýt toho, měli by s námi domácí určitě více práce.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - R. Flígr [-] , M. Pučálek [-] , L. Vlach [-] , D. Kudrnáč [-] , M. Vlach [-] (75. M. Plášil [-] ) , F. Hovorka [-] (54. M. Kudrnáč [-] ) , L. Melichar [-] , P. Čekal [-] , P. Čekal [-] , L. Menšík [-]

SK Jiřice
O. Beránek [-] - J. Jůzl [-] , J. Vincenc [-] , M. Petřík [-] , F. Jiřík [-] - R. Čepl [-] , T. Jůzl [-] , M. Jirků [-] , P. Novák [-] - P. Příhoda [-] , J. Frantál [-] -

ŽK: 45. J. Frantál . ČK: 30. J. Vincenc .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: POUL Daniel - KALINA Josef (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.