V Plačkově se diváci branky nedočkali


Branky


0

Ačkoliv zápas předehrávaného 14. kola Poutník ligy mezi Plačkovem a rezervou Žirovnice branku nepřinesl, diváci se nenudili. Hrál se oboustranně kvalitní fotbal. Oba týmy si vytvořily několik zajímavých střeleckých příležitostí, ty však pochytali spolehlivý gólmani, plačkovským pak gólovou radost dvakrát překazilo břevno. Zápas tak dospěl ke spravedlivé dělbě bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Plačkov dnes na své půdě přivítal Žirovnici, se kterou už se na začátku sezóny utkal a na Budíně vyhrál těsně 2:3. Dnes se však žádné gólové hody nekonaly, ofenzivní hráči obou týmů drželi státní svátek i na hřišti, rozhodně se ale bylo na co koukat. V podání obou týmů šlo o pohledný fotbal, na kerý kdo dnes dorazil, rozhodně nelitoval.

 

Už od začátku se hrálo kombinačně, převážně na protiútoky, které díky pevným obranám na obouch stranách končily většinou nezdarem. V první velké šanci zápasu se ocitnul domácí Zemek, který ale v samostatném nájezdu proti vyběhnutému brankaři trestuhodně selhal a odevzdal mu míč přímo do náruče. Žirovnice se rozjížděla pozvolna, o to víc ale jejich gólová příležitost stála za to. Po krásném centru do velkého vápna zastříhaly ve vzduchu nůžky žirovnického Ondřeje Doležala, proti němu se ale neméně hbitým zákrokem vytáhl brankař Novotný.

 

Zápas se začal pomalu útočně rozjíždět, veškeré snahy o gól ale ničily buď obrany obou týmů, nebo brankaři včasnými výběhy. Konec poločasu se ale rozhodně v klidu nedohrál. V samotném konci poločasu se ve vápně domácího Plačkova odehrál hororový souboj, po kterém po trvdém dohrání hostujícího útočníka zůstal na zemi ležet otřesený brankař Novotný a v obou táborech vzplály emoce. Naštěstí pro domácí se jejich gólman oklepal a poločas se dohrál v plném počtu na obouch stranách.

Za Kolářem zvonily břevna, branky se ale diváci nedočkali

Druhý poločas přiliš změn nepřinesl. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale s větší snahou strhnout zápas na svou stranu. Ke střele se tak z hranice vápna odhodlal znovu žirovnický Doležal, Lukáš Novotný ho ale opět vychytal. Chvíli na to na druhé straně po rohovém kopu a hlavičce Kellera zazvonilo břevno.

 

Plačkov se snažil stále tlačit dopředu, chyběl ale důraz v koncovce a tak Plačkov ze svých střel hostujícího brankaře přiliš neohrožoval. Na konci zápasu se ke střeleckému pokusu z úctyhodné dálky odhodlal domácí František Dobrovič, pokus o gól sezóny ale bohužel zastavilo opět břevno a tak se oba týmy rozešly s bezgólovým výsledkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný - brankář: V našem podání šlo asi o jeden z nejlepších zápasů sezóny. Naše hra začíná dávat konečně smysl a i když nám pořád dělá problém přihrát si na pár metrů, tak v posledních zápasech dokážeme vymyslet zajímavou kombinaci, která vede ke gólové šanci. Tím se ale dostávám k našemu momentálnímu problému a to je koncovka, ve které si z nějakého důvodu neumíme poradit a hledáme zbytečně složitější řešení. Dneska jsme určitě gól dát mohli, šancí bylo dost, možná že jsme měli i trochu smůlu, když Kelly s Frantou nastřelili břevno a mohli z toho být v obou případech nádherné góly. Soupeř tam ale taky nějaký šance měl a tak je remíza podle mě zasloužená.

FC Slavoj Žirovnice B
Roman Hřib - obránce: Hrálo se kvalitní utkání. Remíza odpovídá průběhu hry, oba týmy si vypracovaly několik šancí, které zůstaly nevyužity. Bod bereme, z venku se vždy počítá.



Počet diváků: 38. Rozhodčí: HÁNA Samuel - KUBŮ Ondřej (N), SOSNOVEC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.