T. Pech 30.
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 15:30

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čejov podruhé v řadě doma prohrál, po Plačkovu nestačil na rezervu Kamenice


Branky


0

Nováček z Čejova, který sedm kol udivoval Poutník ligu výbornými výkony, prožívá hluché období. O víkendu Čejovští poprvé nalezli svého přemožitele, když po bezkrevném výkonu podlehli Plačkovu, v předehrávaném 14. kole si pak na horkou čejovskou půdu dojeli pro body hráči kamenické rezervy. Hosté v Čejově podali zdařilý výkon, odměnou za něj jim jsou nejen tři získané body, ale také posun v mistrovské tabulce na bronzový stupínek, který nyní rezervě kamenického Slovanu náleží.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Specialista na přímé kopy Tomáš Pech znovu udeřil a Čejov vedl

Na těžkém nerovném povrchu se odehrálo utkání solidní úrovně s řadou šancí na obou stranách. První patnáctiminutovka vyšla lépe domácímu týmu, který se dostal do zajímavých příležitostí, které brankou jako na opačné straně neskončili. S postupujícím časem přebírali hosté iniciativu, například šance Tomáše Filípka volaly po brance. Přesto šli domácí do vedení, když se Tomáš Pech prosadil po přímém kopu. Do poločasu byly k vidění i další příležitosti, které ale brankou neskončily, a tak šli Čejovští do kabin s jednobrankovým vedením. 

Po přestávce hosté zaveleli k obratu a třemi brankami otočili zápas ve svůj prospěch

Do druhého poločasu šli domácí bez nemocného Lukáše Kratochvíla. I tato skutečnost hostům pomohla a Kamenice měla více prostoru ve středu hřiště a byla lepším týmem. Deset minut po přestávce přišel faul v pokutovém území, následnou penaltu proměnil hostující Filípek. V sedmdesáté první minutě se dokázal prosadit v pokutovém území hostující Jiří Houser a Kamenice šla poprvé do vedení. O chvíli později se dostal ve vápně k míči hostující Kašparec a do odkryté brány přidal třetí branku Slovanu. V poslední patnáctiminutovce zahrozili domácí jednou a hosté se také dostali do šancí, ale další branka již nepadla, a tak si Kamenice odvezla z čejovské půdy cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Martin Křípal - trenér: V první půli se hrálo vyrovnané utkání ve svižném tempu. Z přímého kopu jsme šli do vedení, hosté své příležitosti zahazovali. Do druhé půle Kamenice přidala na agresivitě. My jsme mohli navýšit vedení T. Pechem. Pak naše obrana začala kupit chyby, hosté rychlými protiútoky postupně otočili stav ve svůj prospěch. Za druhý poločas si Kamenice tři body zasloužila.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Jan Pfaur - zraněný hráč Kamenice nad Lipou a do podzimu pouze fanoušek: Po většinu zápasu jsme měli více ze hry a měli jsme velkou řadu šancí, ale především Tomáš Filípek se v koncovce zastřeloval. I domácí podali dobrý výkon. Na nerovném terénu domácí nováček v soutěži potvrdil, že podává opravdu solidní výkony. Výhru jsme si určitě zasloužili, i když se nerodila lehce.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Vacata [-] - L. Hložek [-] , J. Semrád [-] , J. Cvrček [-] , P. Nápravník [-] (81. O. Doležal [-] ) , J. Hložek [-] , N. Vrána [-] , T. Marek [-] , P. Pech [-] , T. Pech [-] , L. Kratochvíl [-] (46. J. Neuber [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , P. Macháček [-] , A. Schober [-] , L. Hadač [-] - J. Houser [-] , T. Zahradník [-] , V. Kupka [-] (67. D. Schober [-] ) , J. Ira [-] (61. L. Kašparec [-] ) - J. Houser [-] , T. Filípek [-] (86. P. Šiška [-] )

ŽK: 63. P. Klusáček .
Hráči zápasu: T. Marek - J. Houser , T. Zahradník .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - SVOBODA Bohuslav (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.