Snový druhý poločas dal Jiřicím body i naději


Branky


20. J. Vincenc , 51. J. Jůzl , 65. P. Příhoda , 70. D. Čepl , 79. D. Čepl , 80. D. Čepl - 57. M. Fučík
0

Tým Jiřic, kterému řádně teče do bot, hrál v zápase proti Božejovu o hodně. Prohra by totiž pro jiřické znamenala přezimování na posledním místě tabulky, výhra naopak dávala naději, že se Jiřičtí Černého Petra na poslední chvíli zbaví a přenechají ho Žirovu. Jiřice totiž čeká ještě dohrávka s Budíkovem. Utkání proti Božejovu se Jiřicím povedlo na výbornou, když svého soupeře ze hřiště vyprovodili šesti brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dietní první poločas přinesl Jiřicím zásluhou Jakuba Vincence vedení

Jiřice, topící se na chvostu tabulky, věděly, že pokud ani tentokrát nezaberou, mohou týmy před nimi odskočit na již nepříjemnou vzdálenost. Přesto se první poločas byly schopny prosadit pouze jednou, když si J.Vincenc ve 20. minutě naběhl na přímý kop a nohou zavěsil pod břevno. Hra byla poté vyrovnaná s minimem šancí.

Po přestávce se Jiřice rozstřílely, hattrickem se blýskl David Čepl

Druhý poločas už se nesl v útočnějším duchu a už po 6. minutách se prosadil J.Jůzl, který si na malém vápně počkal na odražený míč a poté balon protlačil přes padajícího brankáře a obránce do brány. Božejov se po této brance probral a zejména mladí ofenzivní hráči začali dělat jiřickým problémy. V 57. se prosadil individuálně M.Fučík, kdy prošel přes tři hráče domácích a z úhlu zavěsil.

 

Hra se následně vyrovnala, domácí začínali mít obavy o vítězství. V 65. minutě je uklidnil P.Příhoda, když z brejku zkušeně bodlem uklidil míč k tyči. Jiřice poté dostaly křídla a pak během deseti minut zkompletoval hattrick D.Čepl. Nejdříve ho v 70. minutě našel před prázdnou bránou po výborné přihrávce J.Dvořáka za obranu P.Příhoda. V 79. minutě mu do tutové šance nahrál střídající Trnka. O minutu později se prosadil D.Čepl pohotovou křížnou střelou ke vzdálenější tyči, čímž uzavřel gólový účet zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Stanislav Sadský - sekretář: Dnes jsme se celkem jednoduše dostávali za obranu soupeře a podařilo se nám konečně i prosadit střelecky. Pro Božejov je to asi zbytečně krutá prohra, minimálně půl zápasu nás nepříjemně zlobil.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - M. Jirků [-] , P. Příhoda [-] (73. M. Trnka [-] ) , D. Čepl [-] , L. Nesporý [-] , J. Dvořák [-] , M. Hájek [-] , J. Jůzl [-] , R. Čepl [-] , J. Vincenc [-] , F. Jiřík [-]

TJ Sokol Božejov
J. Menhard [-] - P. Kubů [-] (57. P. Smítka [-] ) , P. Kubů [-] , M. Fučík [-] , J. Kumžák [-] , L. Smrčka [-] , J. Šátek [-] , V. Kocián [-] (80. M. Doskočil [-] ) , J. Kumžák [-] , M. Carva [-] , R. Koubek [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - SADSKÝ Stanislav (N), PELÍŠEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.