V derby Humpolecka bral Plačkov i Budíkov po bodu


Branky


39. T. Dobrovič , 70. T. Keller (p.) - 24. T. Bláha , 43. L. Kavka
0

Další pikantní humpolecké derby bylo na programu tento víkend v Plačkově, kam vyrazili pro body hráči Budíkova. I když zápas to vzhledem k samotnému průběhu byl remízový, tak Plačkov měl dostatek šancí na to utkání zvrátit na svou stranu. Domácí ale vychytal buď brankař Havel, nebo je, jako letos už tradičně, zradila přesnost střelby, a tak se nakonec i Plačkovští museli spokojit s remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyzněla lépe pro hosty z Budíkova

První poločas se hrálo dá se říci v poklidném tempu. Hrálo se převážně ve středu hřiště, kde oba dva týmy čekaly na chybu soupeře. Plačkov se do šancí ale přeci jen dostával o trochu více než soupeř, nedokázal je ale dotáhnout do gólového konce. Párkrát se k útoku odhodlal i Budíkov, rovněž ale bez gólového efektu. Po 24 minutách hry ale po nedůrazu na levé straně plačkovského týmu dostali Budíkovští trochu více prostoru a prostrčený míč za obranu dokázal Tomáš Bláha poslat vedle domácího brankaře do brány.

 

Plačkov tak inkasoval v této sezóně první gól ve třech humpoleckých derby. Přes těžký terén se ale oba týmy snažily kombinovat a strhnout průběh zápasu ve svůj prospěch. Stále ale oběma týmům chyběl důraz ve finální fázi. Chyby a to vyloženě hloupé se dospustila ve 39. minutě i hostující obrana. Míč přes celé vápno proskákal až ke kopačkám Tomáše Dobroviče. Ten měl dostatek prostoru pro zakončení a celkem bez problémů vstřelil svůj první gól v plačkovském áčku. Vyrovnaný stav ale dlouho netrval. Obrana Plačkova pod tlakem nedokázala uklidit míč do bezpečí a ten skončil u kopaček Lukáše Kavky, jenž svůj samostatný nájezd na brankaře Novotného završil gólem.

Druhý poločas přinesl dvě červené a nakonec i vyrovnávací gól domácích

V druhém poločase už se na hřišti začalo pořádně jiskřit. K vidění bylo několik tvrdých soubojů na obou stranách a spíše než fotbal dění na hřišti připomínalo bitvu. Do té doby prakticky neviditelný rozhodčí Burza zasáhl zásadním způsobem do zápasu. Po souboji na půlce hřiště v 60. minutě viděl od rozhodčího budíkovský stoper Janák k překvapení všech červenou kartu. Přesilovka, kterou Plačkov dostal od rozhodčího dárkem, ale neměla dlouhého trvání. Pár minut na to poslal unikajícího Kavku k zemi Tesař a i on dostal hodně podivnou červenou kartu.

 

Po vyloučení svého stopera Plačkov pozměnil styl hry a najednou to byli právě domácí, kterých bylo plné hřiště. A hned z prvního protiútoku přišlo vyrovnání. Karel Vaňous dostal míč až do vápna, kde ho budíkovská obrana poslala k zemi a pískala se penalta. K té se postavil Tomáš Keller a bylo vyrovnáno. Následně si oba týmy vytvořily několik zajímavých šancí, gólem ale už žádná z nich neskončila, a tak se oba soupeři rozešli smírně stavem 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný - brankář: Dnes jsme chtěli vyhrát, měli jsme k tomu i dostatek šancí, ale bohužel se nám znovu nedařilo podle představ. Oba inkasované góly jsme pro soupeře zařídili prakticky sami, naopak v koncovce to taky žádná paráda nebyla. Když ale zohledním to, jak se Budíkovu v posledních zápasech výsledkově daří, tak bod, stejně jako ten z Pacova, bereme. Nebýt zbytečných ztrát, tak jsme mohli být v tabulce daleko výše, ale s naším skóre si to asi ani nezasloužíme.




Sestavy


TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - F. Mottl [-] , K. Vaňous [-] , T. Dobrovič [-] (88. Z. Kratochvíl [-] ) , F. Dobrovič [-] , R. Štěpán [-] , T. Keller [-] , L. Palán [-] , M. Němec [-] , R. Tesař [-] , L. Ehrlich [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Havel [-] - T. Bláha [-] , L. Kavka [-] , J. Novák [-] , K. Grant [-] (86. J. Prokop [-] ) , T. Prokop [-] , T. Šeda [-] , M. Vodrážka [-] , F. Žáček [-] , T. Janák [-] , J. Bleha [-]

ŽK: 35. R. Štěpán , 52. R. Tesař - 23. M. Vodrážka , 50. T. Janák , 70. J. Bleha , 76. K. Grant . ČK: 62. R. Tesař - 63. T. Janák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BURZA Milan - NĚMEC Milan (N), HAVEL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.