Rezerva Pacova měla proti Plačkovu namále, bod jí vystřelil v poslední minutě kapitán Svoboda


Branky


24. O. Svoboda , 90. O. Svoboda - 9. T. Keller , 30. T. Keller (p.)
0

Atraktivní duel mužstev, které umí dávat branky, viděli diváci v Pacově. Hosté z Plačkova v této sezóně střídají dobré výkony s naprostými propadáky. Tentokrát však Plačkovští ukázali svou lepší tvář, v Pacově do posledních sekund tahali za delší konec provazu. Zápas ale nakonec skončil zaslouženou dělbou bodů, juniorce Pacova k bodu pomohl zejména kapitán Oto Svoboda, který byl jediným střelcem Slavoje. Na druhé straně potvrdil střeleckou fazónu Tomáš Keller, jenž po hattricku v minulém kole tentokrát skóroval dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kellerovi vydržela střelecká forma, v první půli poslal dvěma góly Plačkov do vedení

Úvod zápasu patřil spíše Plačkovu. Pacov se dlouho nemohl dostat do herního tempa, jejich hru doprovázela spousta nepřesností, které Pacovu nedovolovaly vytvořit si vážnější gólovou šanci, a tak se paradoxně spíše outsider dostával více do hry. Po devíti minutách hry šli tedy do vedení hosté. Výkop Novotného prodloužil za obranu Tomáš Dobrovič, kam si naběhnul Tomáš Keller, který si nejdříve pohrál s domácí obranou a poté střelou k tyči zařídil první gól utkání.

 

Po inkasovaném gólu se zápasu začali účastnit i Pacovští, kteří začali mnohem více držet míč na svých kopačkách, jejich kombinace ale většinou k ničemu nevedla. Na neschopnost svých útočníků už se nadále nemohl dívat kapitán Oto Svoboda, který využil špatného výhledu hostujícího brankaře a prudkou přízemní ranou propálil vše co mu stálo v cestě. Z vyrovnaného výsledku se ale Pacov dlouho neradoval. Plačkovský Karel Vaňous se únikem po pravé lajně dostal až do vápna, kde ho bezradná domácí obrana zastavila až za cenu faulu. Penaltu si vzal na starosti kdo jiný než Tomáš Keller a bez problémů proměnil. Ve zbývajících patnácti minutách prvního poločasu se už nic významného nestalo, a tak se po poločase z překvapivého, ale zaslouženého vedení radovali hosté.

Plačkov výhru neudržel, v poslední minutě domácím vystřelil alespoň bod Oto Svoboda

Do druhého poločasu vletěli v porovnání s prvním poločasem s daleko větším elánem domácí fotbalisté. Místy na plačkovskou obranu vytvářeli obrovský tlak, ale bez gólového efektu. Většina útoků se rozbíjela o skvěle hrajícího hostujícího stopera Štěpána, přes kterého cesta do vápna nevedla. Své příležitosti si ale vytvářeli i hosté. Dalekonosnou střelu Tesaře zneškodnil brankař Zabloudil a povedenou ránu Lukáše Ehrlicha zastavilo až břevno. Plačkovu se tak nepovedlo vstřelit rozhodující gól a ke slovu se čím dál tím více dostávali domácí, kterým ale v konečné fázi chyběl důraz a schopnosti dostat se do zakončení.

 

Klíčový moment přišel zhruba dvacet minut před koncem, kdy se stoper Oto Svoboda vysunul do útoku, čímž se útočná síla Pacova rapidně zvýšila. Kolem plačkovského vápna stále přibývalo standartních situací, ty ale byly ve většině případů zažehnány do bezpečí. Když už to vypadalo, že si Plačkov odveze z Pacova všechny tři body, dostali domácí možnost zahrát v poslední minutě ještě jeden roh. Ten přistál přesně na hlavu nehlídaného Svobody, který rozhodl o zasloužené dělbě bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný - brankář: Pro nás bylo dneska hlavně nejdůležitější neodvést si z venkovního zápasu další příděl, ale odehrát důstojné utkání a domácí pokud možno potrápit. To se nám povedlo. Většinu zápasu jsme drželi vedení a Pacov do ničeho nepouštěli. Bohužel, stejně jako my máme Tomáše Kellera, tak Pacov měl dneska kapitána Svobodu, bez kterého by si Pacov se svými šancemi nevěděl rady ještě večer. Remíza je pro oba týmy zasloužená.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Jan - MAŘINEC Lukáš (N), KUBŮ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.