Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Import bodů ze Žirova vyhoupl kamenickou rezervu na druhé místo Poutník ligy


Branky


0

Rezerva kamenického Slovanu se po výhře nad Žirovem dostala na druhé místo tabulky, ztráta na suverénně první Nový Rychnov je ale propastná. V Kamenici však vládne spokojenost. Aby také ne. Slovanisté pokračují v dobrých výkonech, když tentokrát nedali žádnou šanci Žirovu. Ten sice vyhrál první poločas, po přestávce se však ze hřiště vytratil, čehož rezerva Kamenice využila a pěti brankami rozhodla zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Nebesaře zajistil Žirovu vedení

V prvním poločase měla v držení míč většinou rezerva Kamenice, ale jejím hráčům scházela především finální fáze. I proto se radovali z první branky domácí, když hostující obrana nedokázala odkopnout balon z vápna a Nebesař svým důrazem dokázal nakonec prostřelit brankáře Mifku. Kameničtí, ač solidně kombinovali, tak se nepokoušeli až na výjimky o střelbu, a tak šli do kabin hráči žirovské Střepiny s jednobrankovým vedením. 

Druhý poločas jednoznačně v kamenické režii

Ve druhém poločase byl k vidění tlak hostujícího celku, který díky velmi dobré kombinační hře dostával domácí celek pod tlak. Deset minut po přestávce přišel roh, ze kterého hostující hráč vystřelil a Hadač tuto střelu tečoval mimo dosah brankáře Jonáše a Kamenice tak vyrovnala. Hosté se i nadále tlačili za další brankou, která přišla v sedmdesáté minutě, když Kos po individuální akci přešel přes čtyři hráče a technickou ranou nedal domácímu brankáři šanci.

 

O pár minut později chybovali domácí v rozehrávce, čehož dokázal využít Kupka a jeho střela skončila třetí brankou Kamenice. O dvě minuty později se po pěkné akci dokázal prosadit hostující Dejmek a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto. Kamenice i nadále pěkně kombinovala a přidala ještě jednu branku, když se po centru prosadil Šuranský. Kamenice si tak odvezla po dobré hře zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Dneska jsme se potýkali s řadou absencí, přesto jsme podali kvalitní výkon. V prvním poločase nám scházelo víc střelby a finální fáze. Ve druhém poločase jsme hráli pěkný kombinační fotbal a dokázali tlak využít. Odehráli jsme dneska dobrý zápas a po zásluze jsme získali tři body.



Sestavy


TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - L. Nebesař [-] (46. R. Mašát [-] ) , M. Bělík [-] , P. Klofáč [-] , J. Novák [-] , L. Morava [-] , J. Hána [-] , L. Jonáš [-] , R. Bratrů [-] , T. Haruda [-] , J. Cvrček [-] (46. J. Brož [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Mifka [-] - T. Hadrava [-] , O. Šuranský [-] , L. Hadač [-] - L. Kašparec [-] , J. Houser [-] , V. Kupka [-] (85. P. Tuček [-] ) , M. Dejmek [-] (82. D. Macháček [-] ) - P. Šiška [-] (46. J. Ira [-] ) , O. Joza [-] (66. A. Kos [-] ) - D. Růžička [-]

ŽK: 51. L. Jonáš , 84. M. Bělík - 39. L. Kašparec , 40. L. Hadač .
Hráči zápasu: A. Kos , V. Kupka , M. Dejmek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - DANIEL Julius (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.