Čejov si vyšlápl na pelhřimovský Maraton


Branky


1. T. Pech , 10. P. Pech , 71. L. Moravec - 37. L. Máca , 58. L. Máca
0

Dalšího z cenných skalpů dosáhl nováček Poutník ligy z Čejova. V desátém kole Čejovští přivítali na svém hřišti druhý tým tabulky, Maraton Pelhřimov, který po dobrém výkonu těsně udolali. Po sérii tří proher v řadě je to pro Čejov velice vítaný přísun bodů, ve vyrovnané tabulce patří pořád do lepší poloviny, Maraton navzdory prohře zůstává stále druhý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali náporem a už v 1. minutě šli do vedení brankou Tomáše Pecha. Navíc v 10. minutě Patrik Pech přidal na 2:0. Domácí se neustále tlačili do útoku a nenechali soupeře hrát. Až po půlhodině se hostům podařilo po přímém kopu snížit Lukášem Mácou.

 

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté a po zásluze se jim podařilo vyrovnat, trefil se opět Máca. Pak získali zkušení hosté mírnější převahu, ale největší šanci zastavila po dalším přímém kopu tyč domácí branky. Čejov pak opět přidal a brankou Lukáše Moravce se opět ujal vedení. Obě mužstva pak hrála útočně, ale do vyložených šancí se dostávali už jenom domácí, kteří mohli výhru několikrát pečetit, to se jim sice nepodařilo, tři body však Čejovští už s přehledem pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Martin Křípal - trenér: Za nasazení, bojovnost a výrazně zlepšený herní projev oproti předcházejícím zápasům jsme si tentokrát výhru zasloužili.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: POUL Daniel - SVOBODA Bohumil (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.