Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 14:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V střelcích kamenické rezervy bouchly saze, Plačkovu nasázeli devět branek


0

Střelecké kopačky si nazuli v zápase desátého kola Poutník ligy hráči kamenické rezervy. Ti hostům z Plačkova na dlouhou zpáteční cestu přibalili pořádný ranec gólů. Plačkovský brankář Lukáš Novotný prožil další pochmurné odpoledne, defenzíva černobílých svou oporu nechala, stejně jako nedávno v Pelhřimově, opět na holičkách. Béčko Slovanu po hladké výhře drží třetí příčku, Plačkov i přes značně nevyrovnané výkony nadále okupuje střed tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v kamenické režii

V sobotu odpoledne dorazila do Kamenice nad Lipou netradičně autobusem fotbalová parta z Plačkova a i když nastupovala bez některých opor, tak nic nenasvědčovalo tomu, že si tým z Humpolecka odveze z venku už několikátý debakl. Zápas začínal pozvolna z obou stran. Ani jeden z týmů se zpočátku do ničeho velkého nepouštěl, hrálo se spíše odzadu a snahy o kombinaci kazila spousta nepřesností na obou stranách. 

 

Na úvodní branku zápasu se čekalo do osmnácté minuty, kdy  se postavil k přímému kopu domácí Tomáš Filípek a střelou z pětadvaceti metrů otevřel gólový účet zápasu. O minutu později ale bylo srovnáno, když se ve skrumáži dokázal prosadit hostující Lukáš Ehrlich. Ve dvacáté deváté minutě si naběhl Lukáš Kašparec na roh Filípka a hlavou vrátil Kamenici vedení.O chvíli později propadl Filípkův roh na zadní tyč ke Spěváčkovi, který propálil všechno před sebou a míč skončil třetí brankou pro domácí. Poté se hnal do šance Ira, jeho střelu zneškodnil brankář Novotný. Na druhé straně se zaskvěl Mifka, když centr tečoval hostující hráč na zadní tyč, ale domácí brankář tento pokus dokázal vyrazit. Minutu před poločasem se opět prosadili domácí po standartní situaci, když dokázal hlavou skórovat Jarda Houser.

Domácí po přestávce pokračovali v kanonádě, Plačkov vyprovodili s debaklem

Dvě minuty po poločase centroval aktivní Filípek, jeho nabídku zužitkoval opět hlavou Jarda Houser. V šedesáté třetí minutě se prosadil střelou v pokutovém území i Jiří Houser. O šest minut později se prosadil do odkryté brány Zděnek. Patnáct minut před koncem dokázal Patrik Macháček střelou na zadní tyč vstřelit osmou branku domácích. Jedenáct minut před koncem pak zkompletoval hattrick Jarda Houser, když umístěnou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci. Další branka již nepadla, a tak domácí potěšili své fanoušky jak třemi body, tak i velkým počtem branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Tomáš Filípek - útočník: Chtěli jsme odčinit nepovedený zápas z Obrataně. To se nám povedlo. Ze začátku jsme se trochu hledali, ale hodně nám pomohly standartní situace. Po obrátce jsme již soupeře naplno přehrávali a přidávali branku za brankou. Dneska jsme potěšili domácí fanoušky devíti brankami, což se často nevidí.

TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný - brankář: Už když jsme se před zápasem scházeli, tak bylo jasné, že žádná hitparáda to dneska nebude. Vyjíždět do Kamenice v jedenácti lidech v poslepované sestavě, to smrdělo průserem už od Humpolce. A taky že to průser byl. Od prvních minut nám chyběla bojovnost a chuť hrát fotbal, naopak tolik nepřesností a až ostudných chyb by nedokázaly vyrobit ani děti z přípravky, které hrály vedle na umělce. Možná, že kdyby dneska hrály místo nás, tak by to i bylo lepší. V každém aspektu hry jsme to Kamenici strašně zjednodušovali a dovolili jim nás ponížit letos dalším ostudným debaklem. Tréninkama ve čtyřech lidech, a to ještě jen jednou týdně, to ale nezměníme. Já mám taky lepší věci na práci než každý pátek jezdit z Humpolce do Plačkova na tréninky a čekat, jestli se náhodou neukáže ještě někdo další, aby vůbec mělo cenu se převlékat. Když na to ale bude většina z týmu pořád srát, tak to se za chvíli ani k těm zápasům nebudeme muset scházet. Třeba tenhle zápas v Kamenici, to byla doslova ztráta času a volného odpoledne.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Mifka [-] - O. Šuranský [-] , A. Schober [-] , L. Hadač [-] , P. Klusáček [-] (62. P. Macháček [-] ) - V. Spěváček [-] , J. Houser [-] , L. Kašparec [-] , J. Ira [-] (60. P. Zdeněk [-] ) - D. Růžička [-] (48. J. Houser [-] ) , T. Filípek [-] (77. P. Šiška [-] )

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - Z. Kratochvíl [-] , R. Štěpán [-] , T. Dobrovič [-] , L. Palán [-] , M. Němec [-] , R. Tesař [-] , R. Zemek [-] , J. Kalivoda [-] , L. Ehrlich [-] , F. Mottl [-]

ŽK: 70. L. Ehrlich .
Hráči zápasu: L. Hadač , T. Filípek , L. Kašparec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - ŠTANGL Josef (N), KUBŮ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.