Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň proti Kamenici v první půli sice přišla o dvougólové vedení, po přestávce ale excelovala


0

Loňský vícemistr z Obrataně zatím neprožívá zrovna nejpovedenější sezónu. Série neúspěchů znamenala propad tabulkou. V devátém kole Poutník ligy navíc přijel do Obrataně soupeř, jenž podává dobré výkony. Rezerva Kamenice se vyhřívá na třetím místě tabulky, takže se dal očekávat vyrovnaný souboj. Ten diváci viděli pouze v první půli, po obrátce již Obratanští ovládli hru a třemi góly nakonec dosáhli hladkého vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodním dějství dokázala Kamenice smazat dvougólové manko

V prvním poločase se hra přelévala ze strany na stranu. Úvod utkání patřil spíše domácímu týmu, střely ale končily mimo bránu. Poté zahrozila dvakrát Kamenice, jednu příležitost chytil Kalina, druhá skončila střelou vedle. Ve dvacáté třetí minutě přešel domácí Pučálek přes tři hráče a střelou okolo brankáře Davida Macháčka poslal domácí do vedení.

 

O chvíli později se dostali domácí do dvoubrankového vedení po střele Daniela Kudrnáče. Hosté se probrali v poslední patnáctiminutovce prvního poločasu. Snížení přinesla hlavička Zdeňka k tyči. O tři minuty později tentýž hráč prošel do vápna, kde jeho pokus na poslední chvíli zblokoval domácí obránce. V další příležitosti pálil hostující hráč mimo bránu. Čtyři minuty před koncem centroval Ira míč do vápna, který nakonec skončil v bráně, a tak se šlo do kabin za nerozhodnutého stavu.

Ve druhé půli se již hrálo podle obrataňských not

Ve druhém poločase domácí zlepšili hru, přidali na důrazu a lépe kombinovali, naopak kvalita hry hostů ještě klesla, proto se domácí dostali do tlaku. V šedesáté páté minutě hostující obrana nedokázala odkopnout nadvakrát míč z vápna, což přineslo trest, Pučálek se dostal k míči a umístěnou střelou poslal domácí do vedení. O tři minuty později se pak prosadil hlavou po standartní situaci Polanecký. Definitivní rozhodnutí přišlo sedm minut před koncem, když se po samostatné akci prosadil podruhé Daniel Kudrnáč. Domácí si připsali zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Bohužel dneska jsme po špatném výkonu odehráli nejhorší utkání v sezoně. Po dvou dobrých utkáních jsme si asi mysleli, že snadno vyhrajeme. Chybělo nám dneska nasazení a soupeř toho naprosto využil a zaslouženě vyhrál. Příště se musíme proti Plačkovu před domácím publikem zlepšit, protože tohle byl slabý výkon.



Sestavy


SK Obrataň
J. Kalina [-] - M. Plášil [-] , L. Melichar [-] , M. Pučálek [-] , L. Vlach [-] , D. Maštalíř [-] , D. Kudrnáč [-] , L. Polanecký [-] , P. Čekal [-] , A. Vysiblo [-] , R. Flígr [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Macháček [-] , A. Schober [-] (45. P. Klusáček [-] ) , L. Novák [-] , J. Strašík [-] - P. Zdeněk [-] , V. Kupka [-] , J. Houser [-] , J. Ira [-] (86. P. Šiška [-] ) - L. Kašparec [-] (63. D. Růžička [-] ) , J. Vávra [-] (45. T. Filípek [-] )

ŽK: 86. T. Filípek .
Hráči zápasu: M. Pučálek , D. Kudrnáč .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - KALINA Josef (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.