Čejov poprvé padl, v derby ho o body obral Plačkov


Branky


0

Další z derby zápasů Humpolecka nabídlo osmé kolo Poutník ligy. Do Čejova přijel v pozici lehkého outsidera Plačkov. Souboj byl pikantní zejména pro některé plačkovské hráče, kteří dříve v Čejově působili. Nováček Poutník ligy poprvé v sezóně zklamal. Plačkovští byli překvapivě celý zápas lepším týmem a zaslouženě si z Čejova odvezli tři body, které jim vystřelil středopolař Jiří Kalivoda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná střela Kalivody dala Plačkovu vedení

Na půdu letošního překvapení sezóny z Čejova zavítal další tým z Humpolecka, Plačkov, a už od začátku bylo jasné, že půjde o vyhrocený a zajímavý zápas. V roli favorita vstupovali do zápasu domácí, ale od prvních minut udávali tempo hry spíše hráči Plačkova, kteří chtěli navázat na týden staré vítězství s Červenou Řečicí. Do prvních velkých příležitostí se dostal Lukáš Ehrlich, který ale na rozdíl od minulého týdne ve vyložených šancích dnes trestuhodně své šance spaloval.

 

Čejov působil dojmem, že dnes jeho hráči nejsou tak úplně ve své kůži, protože ani zdaleka nepřipomínal ten tým, který v této sezóně loupil body všude kam přijel. To se jim nakonec vymstilo ve 25. minutě kdy krásnou střelou poslal hosty do vedení Jiří Kalivoda. Plačkovští drželi míč převážně na svých kopačkách, soupeře k ničemu nepouštěli, ale ani sami se v žádných velkých šancích neobjevovali. Za zmínku do konce poločasu stojí už jen střela Karla Vaňouse z hostujícího tábora, která ale bohužel končila těsně vedle brány.

Čejovská tvrz dobyta, Plačkov si po přestávce výhru s přehledem pohlídal

Ve druhém poločase se Čejov herně přeci jen trochu vzpamatoval, k žádné velké gólovce se ale stále nemohl přes pevnou defenzivu Plačkova dostat. Hra se mírně vyrovnala a dění se přesunulo do středu hřiště, kde si oba týmy víceménně jen vyměňovali balon. Probuzení ofenzivy Plačkova nastalo příchodem Reného Zemka. Ten se díky své rychlosti dostal do několika velice zajímavých šancí, které ale všechny do jedné zazdil převážně střelami mimo bránu. To ale Plačkov nakonec nijak trápit nemuselo, protože Čejov se do konce zápasu k ničemu významnému nedostal a z domácího hřiště si jeho hráči odnesli první letošní porážku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Martin Křípal - trenér: Dnes jsme herně totálně propadli. Za celý zápas jsme se nebyli schopni dostat do tempa, natož aby jsme vystřelili na branku. Nebýt výborného výkonu brankáře Krupičky, který vychytal několik brejkových situací, tak mohla být porážka daleko vyšší. Plačkov vyhrál naprosto zaslouženě.

TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný - brankář: Na tenhle zápas jsem se těšil už od začátku sezóny. V Čejově jsem s fotbalem začínal a s většinou kluků odsud se znám už od mala, takže tenhle zápas pro mě vždycky bude hodně speciální. Upřímně jsem ale rád, že jsme tady dneska dokázali naplno bodovat. Čejov se od mého posledního působení tady herně hodně zlepšil a výhra nad nimi má pro nás cenu zlata. Trápila nás ale hodně zase koncovka. Soupeři jsme mohli dát minimálně další 4 góly a nikdo by nemohl říct ani půl slova, protože ty šance jaké jsme měli po gólech volaly. Naopak Čejov dnes žádnou velkou šanci neměl a kromě pár výběhů jsem byl prakticky bez práce. Snad na tuhle cennou výhru navážeme i ve středu proti Žirovnici.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - TŮMA Petr, SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.