4:1
(2:1)
24. J. Jůzl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 14:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z Kamenice se body nevozí, tentokrát se o tom přesvědčily Jiřice


Branky


0

Svou domácí sílu opět potvrdila rezerva kamenického Slovanu. Ta v domácím prostředí dlouhodobě vykazuje výborné výsledky, v této sezóně krom úvodního zaváhání s Čejovem zelenobílí před svými fanoušky opět válí. Zápas s Jiřicemi však pro Kamenici nebyl procházkou růžovým sadem. Hosté šli po individuální akci Josefa Jůzla do vedení, domácí ale stihli ještě do přestávky skóre otočit ve svůj prospěch. Ve druhé půli již hosté takový odpor nekladli, tři body nakonec zůstali podle očekávání v Kamenici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváky nenudil

Úvod zápasu vyšel lépe hostujícímu týmu, brankou to však neskončilo. Poté se hrálo v celku vyrovnaně, domácí měli více míč na kopačkách, hosté byli ale nebezpečnější. Také šli do vedení, když hostující Josef Jůzl přešel přes tři hráče, následně postupoval sám na brankáře a střelou okolo něj poslal hosty do vedení. Tato branka domácí probrala a Kamenice začala přebírat iniciativu.

 

Vyrovnání přinesla třicátá minuta, kdy centr Vávry nakonec propadl vápnem až do branky. Domácí pak měli územní převahu, přesto mohli jít hosté opět do vedení, šanci hostů ale zneškodnil výborným zákrokem brankář David Macháček. Sedm minut před poločasem měl příležitost po rohovém kopu domácí Strašík, hostující brankář Beránek však jeho hlavičku vyrazil. O chvíli později již šli domácí do vedení, když Ira přešel přes obránce hostů a následná střela zapadla do branky.

Domácí po přestávce dvěma góly stvrdili své vítězství

Ve druhém poločase byl domácí tým lepší, přesto se hosté dlouho drželi na dostřel a mohli i vyrovnat, ale Kamenici opět podržel brankář David Macháček. Domácí chtěli přidat další branku, to se však dlouho nedařilo. Od šedesáté minuty také hodně přibývali standartní situace na straně domácích, i přes solidní možnosti ale třetí branku nepřinesli.

 

Domácí se nakonec dočkali jedenáct minut před koncem, kdy se po chybě hostujícího brankáře Beránka prosadil do odkryté brány pendl z A týmu Tomáš Filípek. O tři minuty později se pak po přesně zahraném rohovém kopu Filípka prosadil hlavičkou na přední tyči Patrik Macháček a definitivně rozhodl zápas. Domácí si tak nakonec zaslouženě připsali tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Body se dneska nerodily lehce. Ze začátku nám hra trochu vázla a hosté byli lepší, několikrát nás podržel brankář. Postupně jsme se zlepšili a do poločasu jsme otočili skóre. Ve druhém poločase jsme měli řadu standartních situací a nakonec jsme i díky tomu pojistili stav zápasu. Na výhru jsme se dneska nadřeli, přesto jsme nakonec zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - M. Urban [-] , L. Hadač [-] , A. Schober [-] , J. Strašík [-] - J. Ira [-] (80. P. Šiška [-] ) , V. Kupka [-] , V. Spěváček [-] , J. Houser [-] (55. P. Macháček [-] ) - L. Kašparec [-] (57. T. Filípek [-] ) , J. Vávra [-] (72. D. Růžička [-] )

SK Jiřice
M. Trnka [-] , J. Vincenc [-] , M. Novák [-] , R. Čepl [-] - M. Jirků [-] , J. Dvořák [-] (84. A. Borovička [-] ) , J. Jůzl [-] , L. Nesporý [-] - P. Příhoda [-] - T. Jůzl [-] , O. Beránek [-]

Hráči zápasu: D. Macháček , J. Ira - J. Jůzl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - ŠTANGL Josef (N), ZADEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.