Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov po výhře v Jiřicích stále bez ztráty kytičky


0

Spanilou jízdou podobnou té, kterou v minulé sezóně v Poutník lize předváděli fotbalisté Horní Cerekve, zatím udivuje Nový Rychnov. Ještě před nedávnem Á třídní mančaft se v okresní soutěži opět našel a odklízí z cesty jednu překážku za druhou. V sedmém kole si Novorychnovští dojeli pro bezproblémové vítězství do Jiřic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v Jiřicích nenudil, diváci viděli pět branek

Jiřičtí chtěli navázat na úspěšný výsledek z Čejova a sehrát s N.Rychnovem vyrovnanou partii. To se jim dařilo jen první poločas, po přestávce góly stříleli pouze hosté. První poločas začal zostra, když již v 28. minutě svítilo na ukazateli skóre 2:2. První se prosadil v páté minutě po individuální akci z pravé strany Lukáš Ehl. V 11. minutě vytáhl brankář Zabloudil nebezpečnou přízemní střelu hostů k tyči na roh. V 25. minutě vystřeli J.Dvořák z 25 metrů, brankáři Faltýnkovi mokrý míč vyklouzl a Petr Příhoda hlavou dorazil.

 

 To rychnovské nezaskočilo a v 27. minutě už zase vedli. Nakrátko rozehráli standardní situaci, míč si potáhl O.Šafařík a vymetl pavouky v Zabloudilově šibenici. Domácí odpověděli také bleskově, kdy po rohovém kopu poslal J.Langr hlavičkou míč na malé vápno, tam hosté zapomněli na F.Jiříka a ten hlavou doklepl. Přesto Rychnov dovedl poločas k výhře. Na levé straně se ve vápně uvolnil V.Březina a důraznou střelou nedal brankářovi domácích šanci.

Po přestávce již úřadoval lídr tabulky

Druhý poločas byl ve znamení hostů, když už v 54. minutě ze skrumáže zvýšil na 4:2 O.Kratochvíl. Tentýž hráč v 58. minutě navýšil skóre krásnou střelou, kdy obstřelil z velkého vápna všechny včetně R.Zabloudila. O chvíli později se na domácího brankáře hnal O.Šafařík, ale R.Zabloudil skvěle zakročil. V 66. a 68. minutě se dostal do dvou gólovek domácí D.Čepl. Dvakrát se dostal k míči před brankářem Faltýnkem, ale zakončil pokaždé slabě do gólmanovy náruče.

 

V 71. minutě se dostal k nebezpečné střele M.Faltýnek, ale R.Zabloudi sřelu vyrazil. V 87. minutě si hosté naposled zakombinovali před vápnem domácích. Míč šel postupně narážečkami z jedné strany na druhou a tam nekompromisně zakončil P.Venkrbec. V tu dobu již byla hra plně pod kontrolou hostů, kteří ještě stihli vyslat projektil z nohy M.Mugrauera, ale R.Zabloudil parádně střelu vytáhl.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Stanislav Sadský - sekretář: Tvrdá lekce. Možná krutě vysoká prohra. První poločas jsme se ještě drželi. V druhé půli soupeř trestal každou chybu a ke konci jsme již odpadli.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - A. Borovička [-] (60. J. Rohovec [-] ) , J. Vincenc [-] , M. Trnka [-] , R. Čepl [-] - P. Příhoda [-] , J. Dvořák [-] , T. Jůzl [-] , J. Langr [-] , F. Jiřík [-] - D. Čepl [-] -

TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - J. Kratochvíl [-] , L. Ehl [-] (46. J. Švec [-] ) , M. Mugrauer [-] , V. Březina [-] , M. Faltýnek ml. [-] , O. Šafařík [-] , P. Venkrbec [-] , V. Mareš [-] (46. M. Čech [-] ) , J. Červenka [-] , O. Kratochvíl [-]

ŽK: 35. P. Příhoda , 59. J. Langr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POUL Daniel - SADSKÝ Stanislav (N), MAREŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.