Budíkov v problémech, po prohře s Ústrašínem je předposlední


Branky


3. M. Pech , 31. M. Pech
0

Zle nedobře to zatím vypadá s fotbalisty Budíkova. Hráči Rovnosti kráčí od jednoho neúspěchu k druhému a body nepřibývají. Mizérii potvrdil i domácí duel proti Ústrašínu. Rovnost již čtyři zápasy nevstřelila branku, střelecký prach zvlhl i kanonýru Kavkovi. Tým prošpikovaný hráči starší generace se tak stále propadá tabulkou. Ústrašínští naopak po nevýrazném vstupu do soutěže jedou na vítězné vlně, která je vyhoupla do popředí tabulky. Tři body ústrašínským tentokrát zařídil střelecky disponovaný Marek Pech, jenž byl jediným střelcem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dělostřelec Marek Pech dvěma góly zařídil ústrašínské vedení

Budíkov ani ve čtvrtém duelu v řadě neskóroval, hosté z Ústrašína kvalitní defenzivní hrou deptali již od úvodních minut domácí jedenáctku. Záhy po úvodním hvizdu přišla pro budíkovské prní pohroma, to když tečovanou střelou z hranice šestnáctky rozvlnil síť hostující snajpr Marek Pech. Vedení Ústrašína mohl ve dvacáté minutě zvýraznit Pavel Nápravník, po něm i Petr Mazanec, oba však mířili nepřesně. Jak střílet branky svým spoluhráčům ukázal opět Marek Pech, který se ve třicáté minutě opět prosadil tečovanou střelou. Víc se toho do první půle již nevešlo, hrstka nejvěrnějších tak protrpěla další poločas bez vstřeleného budíkovského gólu.

Touha domácích po zvratu zůstala nevyslyšena, budíkovští střelci opět mlčeli

Do druhého poločasu domácí vstoupili s hrou na tři útočníky, čímž si vytvořili tlak, góly však ne a ne přijít. Budíkov sice měl více ze hry, z četných rohů několikrát dokázal ohrozit ústrašínskou svatyni, v ní ale stál pozorný David Rohovec. Ústrašín se směrem dopředu neprosazoval, soustředil se pouze na urputnou obranu, což se mu také vyplatilo. Hosté v závěru kouskovali hru i taktickým střídáním, takže budíkovský nápor postupně uvadal. Prosadit se nedokázal ani kanonýr Lukáš Kavka, který střelecky stejně jako celý budíkovský tým, mlčí již čtyři zápasy.



Ohlasy k zápasu



TJ FC Ústrašín
Pavel Nápravník - hráč: Podali jsme výborný, obětavý a kolektivní výkon, přesně podle hesla - jeden za všechny, všichni za jednoho. V první půli jsme se dostali do dvoubrankového vedení, které jsme vcelku pohodlně ve druhé půli udrželi.



Počet diváků: 28. Rozhodčí: HÁNA Samuel - HAVEL František (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.