Plačkov na Maratonu schytal neuvěřitelný debakl, brankář Novotný lovil míč ze sítě třináckrát


Branky


5. M. Moravec , 13. L. Máca , 27. B. Růžek , 33. M. Moravec , 36. M. Moravec , 54. Z. Pahr , 58. Z. Štěpán (vl.) , 60. Z. Musil , 67. Z. Pahr , 70. M. Prchal , 75. Z. Pahr , 78. Z. Musil , 84. L. Máca - 37. T. Keller , 56. T. Keller , 89. J. Kalivoda , 90. T. Keller (p.)
0

Plačkovští sice do nové sezóny vtrhli jak velká voda, po dvou výhrách jim však došel dech. Prohra v Obratani ještě znepokojení do plačkovského tábora nepřinesla, horší už to bylo po zápase v Božejově, kde Plačkov dostal šest gólů a vyvrcholení krize nastalo v šestém kole, kdy pelhřimovský Maraton plačkovské doslova rozcupoval. Brankáře Novotného Maratónci zasypali sprškou střel, z nichž hned třináct skončilo v síti. Zápas nabídl hned tři hattricky, za Maraton třikrát skóroval Martin Moravec a kanonýr Pahr, za hosty kosmeticky skóre upravoval Tomáš Keller.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maraton se z hosty nemazlil, první půli ozdobil hattrick Martina Moravce

Celý zápas se nesl ve znamení exhibičního výkonu Maratonu. Domácí hráče zápas zastihl ve skvělém rozpoložení, když stříleli jednu branku za druhou. Hosty již v páté minutě načnul neúnavný tahoun Martin Moravec, který ještě do poločasu přidal další dvě branky. Plačkovskou zkázu v první půli svými góly dokonali Lukáš Máca s Borkem Růžkem. Hosté se ke slovu dostali až na konci první půle, kdy za hrozivého stavu 5:0 korigoval skóre Tomáš Keller.

Ve druhé půli se střílelo jak u Verdunu, padlo jedenáct branek

Domácí po výborné první půli za rozhodnutého stavu vyslali na hřiště po přestávce tři nové hráče, kteří si vzali slovo. Právě trojice střídajících hráčů určovala brankový vývoj zápasu. Pouze na lavičce začínal zápas kanonýr Zdeněk Pahr, o místo v základu si však řekl třemi góly. Za důvěru se trenérovi odvděčil i exžirovnický hračička Zdeněk Musil, který při své premiéře v dresu Maratonu skóroval hned dvakrát. Po gólu pak přidal Marek Prchal. Hosté ve druhém poločase naprosto selhali, nikdo z plačkovských hráčů nebyl schopen zastavit domácí brankostroj. Až za stavu 13:2 se Plačkov rozvášnil, dvěma góly v samém závěru zápasu ale pouze korigoval rekordní prohru.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný - brankář: Neni potřeba nic víc řikat, výsledek mluví sám za sebe. Já sám bych se za takový debakl nejradši v p*deli viděl, protože takhle ubohý výkon v podání celého týmu nepamatuju. Od třicátý minuty bylo prakticky po zápase, my hráli tužku, ale soupeř jel pořád dál a dál. V druhém poločase bylo vidět, že Maraton polevil, i tak to na nás ale bohatě stačilo. Možná ale že je dobře, že jsme schytali takový debakl, o který jsme si koledovali minimálně od zápasu s Božejovem. Je potřeba začít s tim něco dělat, tohle je dost důrazně zdviženej prst.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: MATOUŠ Jakub - HERNA Václav (N), KUBŮ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.