Derby Humpolecka vítěze nenalezlo, Jiřice si z Čejova odvezly bod


Branky


33. P. Pech - 75. D. Čepl
0

Před solidní diváckou návštěvou se odehrálo další z derby zápasů Humpolecka, které tentokrát mělo říz. Čejovští po dva týdny starém vítězství nad Budíkovem nastupovali do zápasu v roli favorita, hosté z Jiřic se však dobrých výsledků Čejova nezalekli, když si z čejovské horké půdy odvážejí cenný bod, který jim čtvrthodinu před koncem vystřelil střídající David Čepl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čejov nejdřív pohrdl penaltou, pak ho poslal do vedení Patrik Pech

Derby Čejova s Jiřicemi ani vzdáleně nepřipomínalo duel vystrašeného nováčka a souboru ze spodku tabulky. Zápas od začátku začal v solidním tempu. Na první brankovou příležitost se nečekalo dlouho. Již v 8. minutě si jeden z hráčů domácích naběhl do velkého vápna, obhodil si vybíhajícího gólmana Zabloudila a ten v souboji zavadil o soupeřovu nohu. K penaltě se postavil L.Kratochvíl a naložil s ní prachmizerně. Míč poslal po zemi daleko od pravé tyče.Na druhé straně došlo ke gólové šanci o pár minut později. Po rohu se míč odrazil k M.Tnkovi a ten na malém vápně balon tečoval vedle brány.

 

Další šance na sebe nenechala dlouho čekat. Přihrávku od P.Příhody dostal jako na zlatém podnose J.Dvořák, ale z prostoru penalty míč poslal mimo bránu. První gól přišel v 33. minutě, kdy se po sérii hlaviček dostal k míči P.Pech a střelou podél nohy překonal jiřického gólmana. Za okamžik se uvolnil z levé strany J.Jůzl, přešel přes čtyři čejovské hráče, ale tváří v tvář brankáři Krupičkovi poslal míč do tyče. Ve 40. minutě dostal míč do běhu P.Příhoda, ale stíhán stoperem domácích si těsně před střelou míč ukopl.

Jiřice si z Čejova nakonec odváží bod, vystřelil ho střídající žolík David Čepl

Druhý poločas začal poněkud vlažněji, zřejmě i díky klimatickým podmínkám, kdy v Čejově panovalo úmorné vedro. Hra probíhala ve středu pole bez výraznějších šancí. Až v 75. minutě si míč potáhl J.Dvořák a po jeho střele z 25 metrů brankář Krupička projektil vyrazil jen k tyči a dobíhající D.Čepl proměnil svoje krátké působení na hřišti v gól. Následně se J.Dvořák postaral o další šanci, kdy na něj mířil míč za obranu, ale on trefil jen mimo bránu.

 

 Obě mužstva chtěla nadále utkání vyhrát, a tak hra byla stále aktivní. K brankovým příležitostem proto došlo i po 90. minutě. První šance se naskytla Jiřicím, kdy M.Jirků pálil po odraženém míči těsně nad. Hra se poté obrátila a čejovští zahrozili střelou z velkého vápna. Brankář Zabloudil ale míč vytěsnil těsně nad břevno. Poslední příležitost nakonec mohly mít Jiřice. Na velkém vápně převzal míč T.Borovička, ale místo střely volil přihrávku na lépe postaveného D.Čepla, ten ale byl v ofsajdu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Martin Křípal - trenér: V prvním poločase jsme měli více ze hry, po zásluze jsme šli do vedení, to jsme po přestávce bohužel neudrželi. Hosté nás ve druhém dějství zatlačili, podařilo se jim vyrovnat, pak mohly oba týmy zápas zlomit ve svůj prospěch, remíza je ale, myslím si, spravedlivá.

SK Jiřice
Stanislav Sadský - sekretář: Zápas byl asi nejlepší, co jsme na podzim odehráli. Obě mužstva chtěla vyhrát a bylo to vidět. Diváci se museli bavit. My remízu bereme, domácí myslím také mohou být spokojení.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - SVOBODA Bohumil (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.