Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 15:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov dal rezervě Žirovnice bůra a nadále vládne Poutník lize


0

Zatím spanilou jízdu předvádějí v Poutník lize fotbalisté Nového Rychnova. Ti navázali na povedené jaro v B třídě, kdy patřili k nejlepším mužstvům soutěže. Tým z pod Křemešníka si v OP počíná suverénně, sílu novorychnovského mančaftu tentokrát poznala žirovnická rezerva, která s prvním týmem tabulky držela krok pouze v první půli. Po přestávce už se Novorychnovští se soupeřem nemazlili. Hvězdou zápasu byl v domácím dresu Martin Faltýnek ml., jenž nastřílel hattrick a zastoupil tak svého bratra Tomáše, který tentokrát vyšel střelecky naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový Rychnov nasměroval k další výhře Martin Faltýnek

V roli jasného favorita nastoupili Novorychnovští k dalšímu mistrovskému zápasu. Před osmdesátkou diváků změřili své síly se zatím tápající žirovnickou rezervou. V první půli hosté statečně vzdorovali, když byli domácím téměř rovnoceným soupeřem. Rychnovské mohl poslat do vedení střelec posledních týdnů Tomáš Faltýnek, své dvě šance však neproměnil, když v jednom případě hosty od gólové pohromy zachránila tyč. Na druhé straně zahrozil Ondřej Doležal, ani on svou příležitost však neproměnil. Skóre zápasu otevřel ve 27. minutě Martin Faltýnek ml., jenž hlavou zamířil přesně. Za hosty mohl odpovědět exbožejovský Radek Kopejtko, jeho střela však těsně minula zařízení.

Nový Rychnov ve druhé půli soupeře zničil čtyřmi góly

Po přestávce jakoby z kabiny na hřiště přišlo jen jedno mužstvo. První tým tabulky měl zřetelnou herní převahu, kterou také v 50. minutě zúročil svou druhou brankou Martin Faltýnek mladší. V 64. minutě se pod Křemešníkem slavilo potřetí, tentokrát byl na konci krásné křídelní akce Petr Venkrbec, jenž zvyšoval na 3:0. Deset minut poté zkompletoval hattrick Martin Faltýnek a v 77. minutě po další oku lahodící akci uzavřel gólový účet zápasu střídající Jiří Římal.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Martin Parkan - trenér: V první půli to z naší strany nebylo ono, rozjeli jsme se až po přestávce, kdy jsme rozhodli o našem nakonec přesvědčivém vítězství.




Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - T. Faltýnek [-] (46. [-] ) , M. Hájek [-] (75. T. Blažek [-] ) , J. Kratochvíl [-] , J. Červenka [-] , V. Mareš [-] , V. Březina [-] , O. Šafařík [-] , M. Faltýnek ml. [-] , O. Kratochvíl [-] , M. Mugrauer [-] (72. J. Římal [-] )

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - J. Kořínek [-] , P. Doležal [-] , R. Hřib [-] - J. Svoboda [-] , M. Kořínek [-] , T. Severa [-] (83. J. Mach [-] ) , T. Péč [-] (68. L. Malý [-] ) - O. Doležal [-] (72. M. Žižka [-] )

Hráči zápasu: M. Faltýnek ml. - V. Kolář .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - CIRHAN Miloš (N), SOSNOVEC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.