0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jiřicích se na branky čekalo marně


Branky


0

Červená Řečice i v pátém kole Poutník ligy ukázala, že je týmem, který gólů dává poskromnu. A nic na tom nezměnil ani letní příchod elitního okresního kanonýra Jaroslava Serbuse, který v novém působišti zatím střelecky mlčí. Ani Jiřice začátek soutěže nezastihl v ideálním rozpoložení, když ze čtyř zápasů urvaly pouze jednu výhru. Duel o potřebné body diváky příliš nebavil, v nezáživné podívané se branek nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Jiřicích v první půli fotbal plakal

Fotbalový odvar, a to hlavně v prvním poločase, nabídl duel dvou týmů spodku tabulky OP. Hra probíhala převážně ve středu pole a hráči se do zakončení moc nedostávali. V první půli stojí za zmínku snad jen situace z 27.minuty, kdy si hráč hostů naběhl na rohový kop, hlavou zakončil, ale brankář Jiřic reflexivně na brankové čáře míč přilehl. O dvě minuty později se postavil k přímému kopu Z.Kubíček, míč poslal přes zeď, ale gólman domácích míč zkušeně přilepil do rukavic. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Po přestávce zvonily jen tyče, gól diváci neviděli

Začátek druhého poločasu připomínal poločas první. První šanci si domácí vytvořili až v 58.minutě, kdy po rohu nejvýše vyskočil M.Trnka a poslal míč ráznou hlavičkou do břevna. Balon se poté odrazil před brankovou čáru. Následně ho zpracoval D.Čepl a vystřelil po zemi. Do střely mu však obětavě lehl jeden z hráčů hostí. Po této situaci si Jiřice začaly vytvářet mírnou územní převahu. Začalo přibývat pološancí s nevýrazným zakončením na obou stranách. Další gólová příležitost přišla až v 81.minutě. To si na centr naběhl J.Jůzl a podruhé orazítkoval břevno. Trefit břevno si vyzkoušeli i hosté, když za pár minut J.Serbus vyslal dalekonosnou střelu a za překonaného brankáře Zabloudila zaskočila právě třetí tyč. Před koncem ještě mohl jít sám do úniku jiřický J.Zadek, ale hostující stoper ho včas doběhl a vytlačil až téměř k rohovému praporku. V podprůměrném zápase si tak oba týmy po zásluze body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Stanislav Sadský - sekretář: Zápas moc krásy nepobral a remíza je, myslím, spravedlivá pro oba týmy.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - J. Záviška [-] (46. J. Zadek [-] ) , F. Jiřík [-] , M. Novák [-] , M. Trnka [-] , J. Vincenc [-] - R. Čepl [-] (74. A. Borovička [-] ) , M. Jirků [-] , T. Jůzl [-] - P. Novák [-] (64. J. Jůzl [-] ) , D. Čepl [-] -

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - O. Staněk [-] , J. Dýnek [-] , D. Roubal [-] , Z. Káva [-] , J. Popovič [-] - J. Keller [-] - J. Serbus [-] , V. Pulda [-] - Z. Kubíček [-] , M. Kubánek [-]

ŽK: 74. J. Keller , 80. Z. Kubíček .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: HÁNA Samuel - SADSKÝ Stanislav (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.