Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

3.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

5.0

Žirov sahal v Plačkově po třech bodech, proti byl Jiří Kalivoda


Branky


0

V Plačkově se v pátém kole Poutník ligy představil Žirov, který dokáže potrápit i zklamat. Domácí do zápasu nastupovali v mírné roli favorita, což ostatně ukazovaly předzápasové tipy, kdy většina tipujících věřila Plačkovu. Začátek zápasu však přinesl plačkovským šok v podobě brzy inkasované branky. Do poločasu to pak z jejich strany bylo jedno velké trápení. Změnu přinesl druhý poločas, ve kterém domácí zpřesnili hru a měli velké šance na vyrovnání. Žirov však díky brankáři Jonášovi ustál i dva pokutové kopy. Ve chvíli, kdy už zklamaní diváci začali opouštět stadión, se v samém závěru trefil plačkovský Jiří Kalivoda, jenž tak zařídil konečnou dělbu bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na žirovský bleskový úder Plačkov v první půli odpověď nenašel

Když proti sobě nastoupí tyto dva týmy, tak z toho v posledních letech obvykle bývá příšerná holomajzna, na kterou se nedá dívat, ale hrůza, které museli diváci po celých devadesát minut v Plačkově přihlížet přebyla všechna očekávání. Šťastněji do tohoto utkání vstoupil ale přeci jen Žirov, který se dokázal prosadit už po třiceti vteřinách zápasu. Po chybě v obraně a nepřesné rozehrávce hlavou se tváří v tvář domácímu brankaři ocitnul Radek Šanda a střelou na zadní tyč poslal Střepinu do vedení.

Plačkov hrál špatně, nedařilo se jim kombinovat, natož se vyrazněji přiblížit k soupeřově brance. Naopak Žirovu se do konce poločasu ještě párkrát povedlo nepříjemně zaútočit. Hostující útok vedený po pravé straně skončil prudkou střelou, která byla ještě lehce tečovaná, domácí brankař ale dokázal včas zareagovat a střelu vytáhl na roh. Chvíli na to se hosté dostali do další obrovské příležitosti. Dlouhý centr proletěl celým velkým vápnem až na zadní tyč, kde stál zcela osamocen jeden z útočníků Žirova, jeho střelu k tyči ale brankař Novotný dokázal hbitým zákrokem vytěsnit a poradil si i s následnou dorážkou z velkého úhlu, která měla jen minimální šanci na úspěch. Více zajímavých příležitostí první poločas nenabídl a Plačkovští šli do kabin s tím, že toho mají hodně co napravovat.

Plačkov zahodil dvě penalty, v závěru ale nakonec stihl vyrovnat

Druhý poločas herně navázal na ten první. Oba týmy předváděly otřesný fotbal bez jakékoliv smysluplné mezihry. Plačkovu přeci jen alespoň trochu poločasová promluva v kabině pomohla a k vidění bylo v jejich podání o něco více přesných přihrávek, ofenzivní aktivita ale byla stále nulová. Po dvaceti minutách druhého poločasu nastal dost možná klíčový okamžik zápasu. Do protiútoku 2 na 1 se pustil Žirov. Přesnou kombinací útočníci Střepiny vyšachovali jediného obránce Plačkova, který se vrátil bránit a útočník Nebesař měl před sebou stoprocentní šanci rozhodnout zápas, vychytal ho ale dobře chytající Novotný, který naděje Plačkova na zvrat zápasu stále držel při životě. Brzy na to mohl zvrat skutečně přijít. Plačkovu se totiž po ojedinělých útočných akcích povedlo po zcela jasných faulech vybojovat dvě penalty. Tady ale zazářil i brankař v dresu Žirova Jonáš, který dokázal dvě penalty zlikvidovat a všechno už nasvědčovalo tomu, že si Žirov z Plačkova odveze všechny tři body. V samotném závěru zápasu ale přišla jako blesk z čistého nebe krásná střela zpoza vápna, kterou vyslal na bránu Jiří Kalivoda a pro Plačkov vybojoval dělbu bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný - brankář: Sice se nám povedlo v závěru zápasu vybojovat aspoň tu remízu, mísí se ale ve mně pocity jako kdybychom prohráli. Nepamatuju, že by jsme někdy hráli tak špatně jako v posledních dvou zápasech. Hlavně dneska to byla tragédie. Každý z nás by si měl šáhnout do svědomí a říct si, jestli fotbalu dává opravdu maximum, protože takhle to dál pokračovat nemůže. Hrál proti nám soupeř, kterého by jsme měli zadupat do země, místo toho jsme jim nabízeli šance na góly. Věřim, že to ale co nejdřív změníme a začneme zase hrát fotbal, který nám vyhovuje a hlavně začneme opět vyhrávat.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ságl Petr - KREJČÍ Václav (N), DANIEL Julius (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.