1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel záložních týmů Pacova a Kamenice nad Lipou skončil dělbou bodů


Branky


0

Atraktivní klání nabídlo páté kolo Poutník ligy, do Pacova zajížděl tým Kamenice nad Lipou. Souboj rezervních týmů vítěze nepoznal, oba týmy braly po bodu. Blíže ke třem bodům měl domácí Slavoj, když se v napínavém závěru dostal do vedení, hosté však nalezli rychlou odpověď, branka střídajícího Davida Růžičky rozhodla o spravedlivé dělbě bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek, domácí Přibyl pohrdl gólovkou

Začátek prvního poločasu přinesl vcelku vyrovnané utkání. Oba týmy působily v obranné fázi vcelku pevně, proto šance nepřicházely. Postupem času se domácí zlepšili a začali zatápět hostující obraně. V půlce první půle postupovali dva domácí hráči sami na bránu, zakončující Přibyl však minul zařízení. O pět minut později domácí rozehráli roh nakrátko a následná tvrdá rána skončila na tyči. O chvíli později měl možnost Houser, ale nedokázal zakončit z dálky do odkryté brány. V závěru poločasu ještě trefil domácí Gavrecký břevno. 

V dramatickém závěru měl k výhře blíže Pacov, bod hostům vystřelil střídající Růžička

Po přestávce byla o něco lepší rezerva Kamenice. Hosté dokázali zpřesnit hru a výsledkem toho byly některé solidní příležitosti. Přímý kop Vávry dokázal Pachta vyrazit na roh. Ale ani domácí nezaháleli, když se Pavelec dostal chvíli po příchodu na hřiště do šance, v ní však přestřelil. Následně uháněl hostující bek Hadač ze strany sám na brankáře Pachtu, jeho šanci dokázal domácí brankář zneškodnit. Poté dokázal zneškodnit Pachta solidní šanci Filípka. V osmdesáté minutě postupoval Filípek sám na brankáře, ten ale opět perfektně zasáhl a i nadále trval bezbrankový stav. O minutu později ale domácí dokázali přetlačit hostující obranu a po přesném centru dokázal domácí Michal Miskai umístit míč k tyči a poslal domácí do vedení. Pět minut před koncem ale prokombinoval Růžička s Filípkem domácí obranu, a prvně jmenovaný dokázal překonat domácího brankáře. Závěr zápasu již šanci nepřinesl a tak se body dělily.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: No dneska nám v prvním poločase úplně nevycházel přechod do útoku, to nám působilo problémy. V prvním poločase tak byli domácí lepší a my i s pomocí brankových konstrukcí přečkali první poločas. Ve druhém poločase jsme zpřesnili hru a měli jsme zajímavé šance. I domácí měli nějaké šance a šli před koncem do vedení. V závěru jsme dokázali nakonec vyrovnat. Výsledek tak celkem odpovídá předvedené hře na place.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - J. Vlach [-] , L. Šlechta [-] , P. Gavrecký [-] (78. R. Doležal [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Černý [-] , O. Svoboda [-] (86. L. Václavík [-] ) , J. Přibyl [-] (62. J. Pavelec [-] ) , P. Miskai [-] , J. Pražák [-] , M. Miskai [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Votápek [-] - L. Hadač [-] , J. Pfaur [-] (31. D. Schober [-] ) , A. Schober [-] , J. Strašík [-] - J. Houser [-] (46. V. Kupka [-] ) , J. Hadrava [-] , P. Macháček [-] - J. Vávra [-] (69. D. Růžička [-] ) , T. Filípek [-] , L. Kašparec [-]

ŽK: 90. J. Černý - 65. L. Hadač , 90. T. Filípek .
Hráči zápasu: J. Pachta - L. Hadač .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HÁNA Samuel - MAŘINEC Lukáš (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.