Plačkov schytal v Božejově debakl, nezvládl druhou půli


Branky


0

První poločas zápasu mezi Božejovem a hosty z Plačkova nenasvědčoval jasné partii. Hosté šli do kabin s jednobrankovým mankem a pocitem křivdy za nepřesné výroky sudího. Druhé dějství sice slibovalo drama, to se ale nedostavilo. Hostům se přestalo dařit, čehož domácí využili k lichotivému vítězství. Plačkov tak malinko ztrácí dech, druhá prohra v řadě ho posílá do středu tabulky, kde se nyní nachází i Božejov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnané první půli Plačkovstí hořekovali nad výroky sudího, do kabin šli s jednobrankovým mankem

Od začátku zápasu se hrál v Božejově pěkný fotbal. Do první vážnější šance se dostal Plačkov, když Tomáš Keller na půlce převzal míč a z dálky vyslal tvrdou střelu, kterou Mach vyrazil. Následnou dorážku vyslal směrem na bránu Zdeněk Kratochvíl, z velkého úhlu ale brankaře vážněji neohrozil. To bylo pro Plačkov, co se velkých šancí týče, v prvním poločase vše, otěže zápasu převzali totiž hráči Božejova. Ti se hnali do jedné šance za druhou, všechny ale skončily na rukavicích brankaře Novotného, který se rozhodně nenudil.

Božejov se v prvním poločase gólu ale přeci jen dočkal. Po naprosto evidentním faulu zezadu na Kellera zůstala píšťalka rozhodčího němá a Božejov dostal šanci na protiútok proti rozhozené a nepřipravené obraně Plačkova. Míč si na hranici vápna v klidu, bez jakéhokoliv obtěžování ze strany soupeřovy obrany, připravil Kocián a přesnou střelou k tyči propálil vše, co mu stálo v cestě. Do konce poločasu Plačkov schytal ještě jednu tvrdou ránu. Brankař Novotný vyběhl na hranici velkého vápna. Ve chvíli, kdy už držel míč pevně v rukou, ho nevybíravě sestřelil útokem na koleno domácí útočník a bylo jasné, že je zle. Jak z tohoto zákeřného a úplně zbytečného faulu mohl božejovský hráč vyváznout bez karty, ví asi jen sám rozhodčí. Chvíli na to rozhodčí správně odpískal alespoň konec prvního poločasu.

Druhá půle jasně pro Božejov

Začátek druhé půle zahájil Plačkov jako již tradičně inkasovaným gólem. Vacek proběhl po hranici velkého vápna mezi obránci a technickou střelou zamířil po zemí přesně k tyči. Tím pro Plačkov zahájil poločas hrůzy. Pár minut na to se Plačkovu zranil další hráč. Odnesl to František Dobrovič a zápas pro něj předčasně skončil. Plačkovští hráči ale hráli stále jako opaření a soupeře pouštěli do gólových šancí prakticky bez jakéhokoliv úsilí.

Zraněný brankař v bráně už byla pro božejovské útočníky jen malá překážka. Přes velké a stále přetrvávající bolesti v koleni musel o vystřídání nakonec požádat i plačkovský brankař Novotný, kterého v bráně pro zbytek zápasu nahradil obránce Martin Němec. Gólu se z ojedinělé šance dočkali i hráči Plačkova. Pár metrů za vápnem Jiří Kalivoda vyslal střelu na bránu, která i s pomocí teče jednoho z obránců skončila za zády brankaře Macha. To bylo ale ze strany Plačkova vše. Hosté kupili jednu chybu za druhou a to vyvrcholilo dalším gólem, který vstřelil v závěru zápasu Smítka a upravil konečný účet zápasu na 6:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný - brankář: Má cenu k tomu ještě něco dodávat? Do Božejova jsme vyrazili skoro v nejsilnější možné sestavě a stejně jsme většinu zápasu ani nevěděli čí jsme. Soupeř si s náma dělal co chtěl, protože už od začátku šel za vítězstvím a nutno říct, že jsme mu to naší hrou hodně usnadnili. Chyběla nám bojovnost a důraz a bez toho se v téhle soutěži vyhrávat nedá. Nesnášim prohry a tohle je už druhá prohra za sebou. Taky mě pěkně štve, že jsem musel kvůli zraněnému kolenu vystřídat. Do víkendu se ale dám dohromady a s Plačkovem začneme zase už vyhrávat.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACHAČ Šimon - KNĚŽÍNEK Jiří (N), KUBŮ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.