Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:15

12.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

8.0

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady stoupají vzhůru


Branky


59. M. Banasik , 66. J. Schlimbach , 91. J. Šuba (p.) - 8. I. Preči
0

Nové Sady si doma poradili i s Frýdlantem nad Ostravicí a stoupají tabulkou nahoru a jsou již na desátém místě. Naopak Frýdlant klesl na třinácté místo a to tento zápas pro něj nezačal vůbec špatně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frýdlant to rozjel na výbornou

Domácí vlítli do zápasu velmi aktivně, avšak hosté se z jejich nástupem do utkání rychle vzpamatovali. Už v 8 minutě se ujali vedení po brance Prečiho. 0:1.

 

 

To hosty ještě více nastartovalo. A celý první poločas jasně dominovali. Pár nebezpečných situací vyřešila pozorná obrana ve spolupráci s včasně vybíhajícím gólmanem Polachem. A právě hosté mohli několikrát upevnit své vedení. Jasnou gólovou šanci zahodil především Dvořák, kdy po centru z pravé strany zblízka vysoko přestřelil odkrytou branku domácích.

Nové Sady si vzali druhý poločas pod svou taktovku

V druhém poločase se už spíše prosazovali domácí. Podnikali nebezpečné úniky, ale hostující Polach byl vždy velmi rychlý, pohotový a držel svůj tým s nulou.

 

V 59. minutě však už na střelu Banasika nedosáhl. A tak se potvrdilo pravidlo „nedáš dostaneš“. 1:1.

 

 Už za sedm minut převzali domácí vedení na svou stranu zásluhou Schlimbacha. 2:1.

 

Hosté se snažili vrátit do utkáni a bojovali až do konce. Po rohových kopech měl dvě dobré příležitosti hostující Hutník, který se tak snažil odčinit své nepřesnosti v obraně. Další dvě šance měl střídající Šigut. Jednou mířil z hranice šestnáctky tvrdou střelou nepřesně a v druhé šanci, po krásne akci a centru Svatonského z levé strany, trefil hlavičkou nešťastně jen tyč.

 

 

A tak v samotném závěru, ve kterém už hosté hráli vabank, došlo po rychlém brejku k faulu v šestnáctce a domácí tak potvrdili své vítězství brankou z penalty na 3:1.



Počet diváků: 116. Rozhodčí: ŠAMÁREK Jan - KALOČ Radim, FAJKUS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.