Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

9.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

8.0

Rýmařov dal v Hranicích 4 góly a přesto nevyhrál


Branky


23. J. Ferenc (p.) , 39. J. Nehyba , 83. J. Ferenc (p.) , 91. J. Nehyba - 25. P. Ondruška , 29. T. Šupák (p.) , 67. T. Krejčí , 88. T. Šupák
0

V utkání proti sobě nastoupily týmy s největším počtem nastřílených branek v soutěži. Snad i z důvodu náročného hracího týdne se zrodil divoký výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První se dostali ke slovu domácí. Ve 23 min byl sražen ve vápně Jan Ferenc, sám se k ní postavil a zařídil pro domácí vedení. Ti se však neradovali dlouho.O dvě minuty později hosté překvapili hranickou obranu narážečkou za obranu a Ondruška vyrovnal. Za další dvě minuty zastavil rychlý protiútok Širůček za cenu pokutového kopu, kterou Šupák bezpečně proměnil. Hranice si vzaly slovo ještě do přestávky. Tentokrát faulovali hosté na hranici šestnáctky a Nehyba se přes zeď trefil přesně.

To že v tomto utkání skončí v síti úplně všechno potvrdil v 67 min. hostující Krejčí. Rohový kop přizvedl hlavou tak šikovně, že  míč skončil k překvapení všech v opačném horním rohu branky. V 83 min našel odpověď znovu Ferenc. Pronikajícího Modelského srazili hosté opět za cenu pokutového kopu. Vyrovnání však zdaleka neznamenalo tečku. V 88 min. Šupák dokázal svou střeleckou kvalitu rychlý protiútok zakončil střelou bez přípravy a vyvětral Tomečkovi pro změnu opačnou šibenici. Nikdo už asi nevěřil, že se dá na takovou ránu v úplném zavěru zareagovat. Jenže Hranice ukázaly svoji vnitřní sílu, když dokázaly během svých zbývajících třech minut vyloudit pár míčů do vápna a poslední slovo si vzal Jan Nehyba. Po jeho vyrovnání rozhodčí utkání ukončil.



Ohlasy k zápasu



SK Jiskra Rýmařov
trenér, Milan Furik: Dát čtyři branky venku a nevyhrát je ostudné. Navíc jsme inkasovali po dvou penaltách a přímého kopu z hranice šestnáctky. Třikrát jsme vedli a čtvrtou branku jsme dali minutu před koncem. Přesto jsme zápas nedotáhli do vítězného konce. Z tohoto pohledu je pro nás bod venku ztrátou.



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - R. Kalous [-] (73. D. Malaník [-] ) , M. Lasovský [-] , J. Nehyba [-] , T. Čáp [-] , A. Širůček [-] , P. Modelský [-] , J. Ferenc [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , P. Šišlák [-] (75. D. Kuchař [-] )

SK Jiskra Rýmařov
R. Kovalík [-] - M. Hoza [-] , T. Krejčí [-] , P. Ondruška [-] , T. Němec [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , R. Němec [-] , J. Harazin [-] , T. Šupák [-] (89. J. Tomeček [-] )

ŽK: 28. A. Širůček - 21. J. Furik , 34. D. Dydowicz , 41. R. Němec , 43. T. Krejčí , 82. M. Hoza , 83. T. Šupák , 86. T. Němec .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Koláček Josef - GLOSER Jan, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.