3:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

24.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka Polné s Bystřicí skončila nerozhodně


Branky


22. D. Kavka (p.) , 79. J. Urbánek , 86. J. Urbánek - 60. J. Žíla , 67. T. Vařejka , 84. J. Žíla
0

Utkání 24. kola Divize D mezi Polnou a Bystřicí mělo velice zajímavý průběh, kde se o výsledku rozhodovalo až v samém závěru! Nakonec si týmy musely body rozdělit a dalo by se říct, že pro oba to také vzhledem k průběhu byla také ztráta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločasu plných šancí byl jediným střelcem Kavka

Polná začala zápas aktivněji a to přineslo také první velkou šanci, kterou měl na kopačce Válek, jenže neproměnil, a tak to mohl být na druhé straně Zbytkovský, kdo mohl vstřelit první branku, ale i on s ní nenaložil dobře. O pár minut později se v dobré brankové příležitosti ocitl Tlačbaba, ale jeho hlavička minula Svobodovu bránu. Poté se ukázalo pravidlo nedáš, dostaneš. Nejprve se za hosty dostal do vyložené brankové příležitosti Radek Sklenář, který svou šanci zahodil, a tak na druhé straně Pavel Blaha zahrál v pokutovém území rukou a domácí kopali penaltu. Míč si postavil na puntík Daniel Kavka a nemýlil se - 1:0. Po této brance se hra uklidnila a bez větších šancí se první poločas dohrál.

Drama až do posledních minut

Do druhého poločasu vlétla Bystřice po hlavě a po zásluze slavila obrat. Nejprve se trefil Jan Žila, když tečoval přímý kop Padrtky (1:1) a poté přinesl hostům vedení hlavičkující Tomáš Vařejka - 1:2. Po těchto dvou gólech Polná opět zapla, ale šance Válka ani Bendy mezi třemi tyčemi neskončily. Až v 79. minutě srovnal stav na 2:2 Jan Urbánek, který si naběhl na centr Fadrného a dostal míč za Svobodova záda. Ale to nebylo vše! Po chybě v domácí obraně se dostal k míči Jan Žila a podruhé překonal brankáře Skočdopoleho - 2:3. Zdálo se, že hosté si nakonec vítězství přeci jen pohlídají, ale v samotném závěru Jan Urbánek nechytatelnou střelou srovnal skóre utkání na 3:3.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Michal Lovětinský (trenér): I když jsme vyrovnávali těsně před koncem, tak jsme zklamaní z výsledku. Myslím, že rozhodla první dvacetiminutovka druhé půlky, kdy jsme nehráli soustředěně, dělali jsme moc standardek kolem vápna a dostali jsme dva góly. Nakonec jsme dotahovali a dotáhli to, ale nedařilo se nám




Sestavy


Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - D. Kavka [-] , T. Válek [-] , Z. Kučera [-] , J. Fadrný [-] , D. Kavka [-] , J. Kubec [-] (74. J. Hrdlička [-] ) , J. Urbánek [-] , D. Čížek [-] , J. Holub [-] (53. J. Klíma [-] ) , Z. Tlačbaba [-] (63. P. Benda [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem
F. Svoboda [-] - M. Mezník [-] , P. Blaha [-] , T. Padrtka [-] (83. D. Čech [-] ) , R. Sklenář [-] (33. M. Šponar [-] ) , M. Malý [-] , F. Adamec [-] , T. Vařejka [-] , L. Zbytovský [-] , Z. Sklenář [-] (87. O. Veselý [-] ) , J. Žíla [-]

ŽK: 58. D. Čížek , 75. D. Kavka - 78. M. Malý , 85. D. Čech , 90. F. Svoboda .
Místo: Polná. Počet diváků: 176. Rozhodčí: Koláček Josef - GLOSER Jan, KOLÁČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.