Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

22.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín s přehledem vyhrál a zvýšil svůj náskok na čele tabulky


Branky


0

Hodonín nasázel domácí družině pět branek a suverénně zvítězil a připsal si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Velké Bíteše zavítal vedoucí celek tabulky z Hodonína a odpor svého soupeře zlomil už v prvním poločase. Hodonín byl výborný po celý zápas v obraně a držel svého soupeře daleko od svého pokutového území a navíc byl po celý zápas nebezpečnějsí. Uklidění do řad vedoucího celku tabulky přinesla 25. minuta, když stoper Konečný poslal do sítě odražený balon - 0:1. Na dvoubrankový rozdíl navyšoval tři minuty před přestávkou Čambal, když ho nastřelil Holešinský a míč se od něj odrazil za záda bezmocného domácího brankáře Pelána - 0:2. Do kabin šel lídr s dvoubrankovým náskokem. 

 

Obraz hry se nezměnil ani po přestávce. Hodonín nadále diktoval tempo hry a postupně navyšoval svůj náskok a pohodlně kráčel za třemi body do tabulky. Do listiny střelců se postupně zapsali netradiční střelci. V 66. minutě zvyšoval už na tříbrankový rozdíl hostující Bartoš - 0:3. O šest minut později navyšoval vedení Hodonína Paděra - 0:4. Defeinitivní podobu výsledku dal šest minut před koncem zápasu červinek, ktreý přeloboval domácího brankáře po přesné přihrávce Polácha, který se vrátil do sestavy po zranění - 0:5. Hodonín tak využil zaváhání Uherského Brodu a v čele tabulky navýšil svůj náskok na čtyři body.



Ohlasy k zápasu



FK Hodonín
František Komňacký (trenér, hodoninsky.denik.cz): Vyrovnali jsme se s tím dobře. Měli jsme utkání pod kontrolou a kromě jedné situace v prvním poločase jsme domácí do ničeho nepustili.Je důležité, že jsme zase udrželi čisté konto a že si obrana dobře plnila své úkoly.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - L. Kopáček [-] , T. Pelán [-] , L. Střecha [-] , L. Kerber [-] - T. Nekuda [-] , J. Chlup [-] (70. J. Pokorný [-] ) , M. Máca [-] , J. Ondrák [-] (61. D. Cícha [-] ) - J. Pohl [-] (70. T. Mrňa [-] ) , R. Valsa [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Kyselka [-] , P. Fojtík [-] , R. Konečný [-] , J. Červinek [-] , J. Hesek [-] - O. Paděra [-] , J. Bartoš [-] (77. T. Polách [-] ) , Z. Šturma [-] , R. Holešinský [-] (80. T. Mareš [-] ) - P. Masaryk [-] (38. L. Čambal [-] )

ŽK: 35. L. Kerber , 49. J. Chlup , 52. L. Střecha , 55. J. Ondrák , 64. J. Pohl - 87. P. Fojtík .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: Svoboda Radek - BĚHAL Radek, NOVÁČEK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.