3:1
(2:0)
77. J. Mokrý (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

22.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec doma nezaváhal a poslal Pelhřimov na dno tabulky


Branky


32. T. Košut , 36. J. Mokrý , 56. T. Zůbek - 77. J. Mokrý (vl.)
0

Bzenec se ujal během zápasu až tříbrankového vedení. Pelhřimov stačil už jen snížit na konečných 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Bzenec za povinnou výhrou již v prvním poločase nasměrovali dvě branky. Domácím však mohli už od 9. minuty hrát o destei, ale faul Košuta na hostujícího Píchu potrestal rozhodčí jen žlutou kartou.  Bzenečtí byli jasně lepším týmem a jen domácí Horňák zazdil v první půli tři tutovky. Bzenec šel do vedení ve 32. minutě, kdy se z rohového kopu Šmahaje prosadil Košut - 1:0. O čtyři minuty později se střelou na zadní tyč prosadil Mokrý - 2:0. 

 

Pelhřimov začal vystrkovat růžky až po přestávce. Kmochova hlavička ale mířila těsně mimo, standardku Homoly ztlumila zeď. Bzenec definitivně zlomil utkání ve svůj prospěch v 56. minutě, když centr Rešky zametl do brány Zůbek - 3:0. Bzenečtí mohli své vedení ještě několikrát navýšit, ale  Horňák si v dalších šancích vylámal zuby na hostujícím brankáři a Kasala zakončoval mimo tři tyče. V 77. minutě hosté z Pelhřimova dokázali snížit, když si vlastní branku vsítil domácí Mokrý - 3:1. V závěru si už Bzenec tři body nenechal vyrvat.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec
Libor Škodík (trenér, hodoninsky.denik.cz): Jsem zklamaný z toho, že nedokážeme zápas definitivně rozhodnout a vyhrát mnohem větším rozdílem. Místo toho zase inkasujeme branku a je to pouze 3:1.Víme, že takové soupeře musíme porážet, takže jsme od začátku šli za třemi body. Výkon byl z naší strany až na posledních patnáct minut slušný. V naší hře bylo vidět nasazení i zápal. Od první minuty bylo cítit, že doma chceme vyhrát. Tlačili jsme se dopředu a soupeře napadali.

FK Maraton Pelhřimov
Martin Moravec (trenér, hodoninsky.denik.cz): Za stavu 0:3 se zápas těžko otáčí. Neměli jsme co ztratit a měli jsme tam několik situací na zkorigování výsledku. Kvalitu v koncovce jsme ale neměli. Domácího gólmana jsme prakticky neohrozili.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
D. Mrkvica [-] - J. Chromeček [-] , T. Košut [-] , J. Mokrý [-] - L. Škodík [-] , D. Šmahaj [-] , P. Horňák [-] , L. Mlýnek [-] , T. Zůbek [-] (89. J. Sasínek [-] ) - P. Kasala [-] , T. Reška [-] (61. M. Petrucha [-] ) -

FK Maraton Pelhřimov
M. Matiášek [-] - T. Pícha [-] , J. Homolka [-] , O. Sládok [-] , V. Vacek [-] - D. Poul [-] , F. Bartoň [-] , J. Chadim [-] (70. J. Hanousek [-] ) , V. Poul [-] , J. Kmoch [-] (70. T. Mazač [-] ) , M. Horký [-] (46. T. Obranec [-] ) -

ŽK: 9. T. Košut , 56. T. Zůbek , 56. P. Horňák - 51. V. Vacek , 55. T. Obranec .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Mayer Jan - MAYER Petr, NEJEZCHLEB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.