J. Chlup 4.
J. Chlup 14. (p.)
J. Chlup 62. (p.)
R. Valsa 72.
R. Valsa 75.
5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

18.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bíteš rozdrtila Pelhřimov


Branky


4. J. Chlup , 14. J. Chlup (p.) , 62. J. Chlup (p.) , 72. R. Valsa , 75. R. Valsa
0

Bíteš naložila Pelhřimovu pořádnou nálož, když tři branky vsítil Chlup a dva Valsa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 3.minutě skončil centr Chlupa až za zády hostujícího gólmana - 1:0. V 16.minutě po krásném přihrávce Nekudy faulován ve velkém vápně Šimončič. Faulující Sladók byl vyloučen a míč si na značku pokutového kopu postavil Chlup a panenkovskiý vsítil branku - 2:0. Ve 21.minutě se na hranici šestnáctky uvolnil Valsa, ale na Zavadila recept nenašel. Ve 29.minutě z levé strany našel Valsa Pohla, který nasadil kličku hostujícímu obránci, ale dobrým zákrokem se opět vyznamenal Zavadil.V 39.minutě předvedl svůj první zákrok domácí brankář Pokorný, který přímý kop hostujícího Bartoně s přehledem vyrazil mimo nebezpečí. 

 

Ve druhém dějiství tempo hry opadlo. V 61.minutě se do pokutového vřítil Šimončič a obránci nezbylo nic jiného než ho faulovat. Nařízenou penaltu proměnil Chlup a dovršil čistý hattrick - 3:0. V 72.minutě se k exekuci přímého kopu postavil Valsa a jeho střela ze třiceti metrů zapadla až do hostující klece - 4:0. O tři minuty nasadil Valsa k úniku a tváří v tvář brankáři zachoval ledový klid a vsítil pátou branku domácích. Zbytek zápasu se už v poklidu dohrával a domácí mají první tři jarní body.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Oldřich Machát (vedoucí mužstva, pro zdarsky.denik.cz): Jsme nesmírně spokojení. Byl to pro nás velice důležitý zápas, i proto jsme v týdnu vyměnili trenéra. Květoslav Havránek tak prožil úspěšnou trenérskou premiéru.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
T. Pokorný [-] - L. Kerber [-] , J. Pokorný [-] , L. Střecha [-] , L. Kopáček [-] - J. Chlup [-] (75. T. Mrňa [-] ) , D. Cícha [-] (61. M. Máca [-] ) , T. Nekuda [-] , M. Šimončič [-] (72. D. Hibš [-] ) - R. Valsa [-] , J. Pohl [-]

FK Maraton Pelhřimov
L. Zavadil [-] - O. Sládok [-] , V. Vacek [-] , J. Homolka [-] - J. Hanousek [-] (62. V. Poul [-] ) , F. Bartoň [-] (82. J. Vlk [-] ) , J. Chadim [-] , D. Poul [-] , J. Kmoch [-] , M. Horký [-] (72. P. Špaček [-] ) - T. Mazanec [-] -

ŽK: 37. L. Střecha , 41. R. Valsa , 53. T. Nekuda , 65. L. Kopáček - 31. F. Bartoň , 54. V. Vacek . ČK: 14. O. Sládok .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: MARTINEC Michal - HANÁKOVÁ Gabriela, KADLEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.