Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

14.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


0

Hosté se ujali vedení. Pelhřimov však na počátku poločasu skóre otočil. Dvacet minut před koncem Žďár vyrovnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství byli na balonu více domácí, ale nebylo jim to nic platné. Na podmáčeném terénu kombinace vázla, a přímočará hra hostů slavila v prvním dějství úspěch. Po jedenácti minutách propadl míč v pokutovém území až k Píchovi, který se zalekl a míč v pohodě zpacifikoval domácí brankář Jícha. Pak už začali na tempu přidávat domácí a v 17. minutě dalekonosnou střelu Veselého vyrazil na roh Čermák. O čtyří minuty později si ale dala domácí obrana šlofíka, a míč propasíroval po rohu na zadní tyči do sítě Wasserbauer - 0:1. Žďár mohl ještě před poločasem vedení navýšit, ale Sodomka z pěti metrů přestřelil. 

 

Pelhřimov vyběhl po přestávce jao politý živou vodu a v 52. minutě Poul procedil míč skrze Jíchu a bylo vyrovnáno - 1:1. Domácí pak začali hrát s obrovským elánem a výsledek se dostavil o deset minut později, když se po centru Homolky prosadil hlavou - 2:1. V 69. minutě ale Žďár vyrovnal úřet zápasu Nedvědem - 2:2. V závěrečné dvacetiminutovce už branka nepadla a oba soupeři si body spravedlivě rozdělili. 



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
P. Čermák [-] - T. Pícha [-] , O. Sládok [-] , D. Čížek [-] , V. Vacek [-] (46. D. Rážek [-] ) , J. Homolka [-] - D. Poul [-] , F. Bartoň [-] , J. Hanousek [-] , J. Chadim [-] (76. J. Kmoch [-] ) - T. Obranec [-] (86. J. Pikl [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - M. Veselý [-] , Š. Wasserbauer [-] , P. Machatka [-] , M. Vomela [-] - J. Bureš [-] , T. Janů [-] (76. L. Jurnečka [-] ) , J. Nedvěd [-] , J. Mašek [-] , R. Sodomka [-] - M. Vopršal [-]

ŽK: 9. D. Čížek , 68. D. Poul , 82. F. Bartoň - 47. J. Mašek , 57. Š. Wasserbauer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kondler Petr - SVOBODA Radek, TRÁVNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.