M. Pacl 8. (p.)
M. Pacl 66. (p.)
M. Mančík 92.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Brod se po výhře vyšvihl na druhé místo


Branky


8. M. Pacl (p.) , 66. M. Pacl (p.) , 92. M. Mančík - 74. J. Chadim
0

O výhře domácího Uherského Brodu rozhodl dvěma proměněnými pokutovými kopy Pacl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uherský Brod vletěl na svého soupeře z Pelhřimova jako velká voda, a jeden nebezpečný útok za druhým se valil na hostující bránu. Pelhřimov měl velké starosti s bráněním brodských výpadů. Jeden z takových výpadů zastavila hostující defenziva faulem v pokutovém území, a pískala se penalta. Tu s přehledem proměnil v 6. minutě Pacl, když brankáři Čermákovi nedal žádnou šanci - 1:0. Zbytek poločasu proběhl ve stejném duchu, ale skóre se už nezměnilo a do kabin tak šla domácí družina s tím nejtěsnějším náskokem. 

 

Po změně stran se obraz hry moc nezměnil, i když Pelhřimov se začal trošku více osmělovat než v prvním poločase. Brod měl ale nadále pevně taktovku ve svých rukou a podruhé se mu podařilo udeřit v 66. minutě, když byl v pokutovém úztemí faulován Dolina a Pacl se ze značky pokutového kopu znovu nemýlil - 2:0. Hosté se však nevzdávali a čtvrhodiny před koncem snížili Chadimou skóre zápasu - 2:1. Zápas tak získal patřičný náboj. Pelhřimov mohl dokonce těsně před koncem vyrovnat, ale hosté si vylámali zuby na brankáři Červinkovi. Uklidnění do řad domácích přinesla až druhá minuta nastavení, kdy se z rychlého brejku do rozhozené hostující obrany prosadil Mančík, který míč dovezl až do prázdné brány - 3:1.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda (trenér): Zbytečně jsme si zápas zkomplikovali. Naše výhra je ale zasloužená, máme tři body, takže jsem spokojený.

FK Maraton Pelhřimov
Martin Moravec (trenér): V prvním poločase byli domácí lepší, přehrávali nás. Po přestávce jsme se zlepšili, posledních pětadvacet minut jsme měli navrch. Bohužel srážejí nás individuální chyby a neschopnost proměnit vytvořené šance.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. David [-] , R. Holík [-] , M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] - V. Dolina [-] (88. L. Nevařil [-] ) , B. Šálek [-] , M. Pacl [-] , R. David [-] - J. Michalec [-] (70. L. Blaha [-] ) , L. Jaroněk [-] (20. M. Mančík [-] )

FK Maraton Pelhřimov
P. Čermák [-] - T. Pícha [-] , O. Sládok [-] , D. Čížek [-] , V. Vacek [-] , J. Homolka [-] (81. A. Ryšavý [-] ) - D. Poul [-] , F. Bartoň [-] , J. Hanousek [-] , J. Pikl [-] (67. J. Chadim [-] ) - D. Rážek [-] (67. T. Obranec [-] )

ŽK: 18. L. Jaroněk , 52. B. Šálek - 6. T. Pícha , 13. D. Rážek , 34. P. Čermák , 66. V. Vacek , 79. J. Homolka .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - PFEIFER Michal, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.