D. Čížek 90. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov srovnal v poslední minutě


Branky


90. D. Čížek (p.) - 53. A. Plichta
0

Stará Říše o své těsné vedení přišla v poslední minutě z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pelhřimov na svém domácím trávníku přivítal mužstvo ze Staré Říše. Od první minuty jasně na trávníku kralovali hosté ze Staré Říše. Hosté byli lepší v pohybu, a jejich ofenzivu ladil vepředu Kadlec s Vackem. První půle skončila bezbrankovým stavem jen proto, že měli hosté smůlu v zakončení, a v brance Pelhřimova stál výborný Čermák. 

 

Osm minut po změně stran se Stará Říše ujala vedení, kdy se přesně mezi tři tyče trefil osamocený Plichta - 0:1. I druhé půle pokračovala hra v obdobném duchu jako té první. Hostující družina se snažila tvořit hru, a domácí se snažili vyrážet k rychlým protiútokům, které se jim vůbec nedařily. Nakonec se ale body rozdělily mezi oba mančafty. V 88. minutě se protáhl do vápna Homolka, kde byl nekompromisně sražen k zemi a byl nařízen pokutový kop. K němu se postavil tradiční exekutor Čermák a vyrovnal skóre zápasu - 1:1. Stará Říše tak v závěru ztratila dva body.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Martin Moravec (trenér, zdarsky.denik.cz): Dnes byl soupeř celé utkání jasně lepší, my jsme vůbec nechtěli hrát fotbal. Jsem zklamaný z našeho výkonu, vše jsme jen nakopávali dopředu, báli jsme se cokoliv udělat.




Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
P. Čermák [-] - T. Pícha [-] , V. Vacek [-] , D. Čížek [-] , J. Homolka [-] - V. Poul [-] (77. A. Ryšavý [-] ) , D. Poul [-] , J. Kmoch [-] (12. J. Hanousek [-] ) , J. Pikl [-] (46. D. Rážek [-] ) , F. Bartoň [-] - T. Obranec [-]

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - P. Příborský [-] , V. Dvořák [-] , M. Brnický [-] , M. Kadlec [-] - L. Hekerle [-] , M. Pokorný [-] , P. Severa [-] (84. R. Cipruš [-] ) , J. Vodáček [-] (86. J. Sobotka [-] ) - M. Vacek [-] , A. Plichta [-] (66. I. Rygl [-] )

ŽK: 61. M. Brnický . ČK: M. Kadlec .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - NOVÁČEK Ivo, PETR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.