Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 10:15

12.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumovu zajistil bod v poslední minutě Řehák


Branky


0

Velká Bíteš přišla o svou výhru v poslední minutě z kopačky hostujícího Řeháka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozdílných poločasů nabídlo utkání mezi domácí Velkou Bíteši a hostujícím Brumovem. Brumov byl od začátku zápasu lepším týmem a diktoval tempo hry. Brumov šel do vedení těsně před uplynutím půlhodiny zásluhou Kováře - 0:1. Bíteš srovnala zásluhou sražené střely Chlupa, kterou dopravil do sítě Střecha - 1:1. 

 

Po přestávce se role mezi oběma týmy vyměnily. Bíteš převzala taktovku hry. V 70. minutě se domácí zaslouženě ujali vedení, když po rohovém kopu propadl míč až na zadní tyč, kde ho dostal do sítě Kopáček - 2:1. V 77. minutě ale Brumov vyrovnal, když jeho rohový kop úspěšně zakončil Novák - 2:2. Bíteš ale reagovala hned vzápětí, když Valsa poslal přímý kop na hlavu Rozuma, který balon zametl do sítě - 3:2. Vyhrát však domácím nebylo souzeno. V poslední minutě přišel blesk z čitého nebe, kdy při rohovém kopu Brumova zaspala domácí obrana a Řehák se hlavou nemýlil - 3:3. 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec (trenér, zdarsky.denik.cz): Asi zasloužená remíza, ale spokojen být v žádném případě nemohu. Mrzí mě hlavně náš výkon v první půli, nevím, čím byl způsobený.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
T. Pokorný [-] - L. Střecha [-] , L. Kerber [-] , J. Horký [-] , L. Kopáček [-] (77. O. Mucha [-] ) - T. Mrňa [-] , J. Chlup [-] , D. Rozum [-] , J. Pokorný [-] (57. T. Nekuda [-] ) , R. Valsa [-] - M. Ivančík [-] (88. J. Pohl [-] )

FC Brumov
R. Smolík [-] - M. Kolář [-] , M. Chovanec [-] , O. Janáč [-] (82. D. Řehák [-] ) , O. Sucháček [-] - O. Bartozel [-] , M. Novák [-] , D. Juřica [-] , P. Naňák [-] (85. J. Búbela [-] ) , J. Vítek [-] - M. Kovář [-]

ŽK: 56. L. Střecha , 66. M. Ivančík - 45. M. Novák , 61. D. Juřica , 73. M. Chovanec .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Hájek Robert - SOUKAL Bedřich, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.