3:1
(2:1)
35. D. Čížek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín nezaváhal s Pelhřimovem


Branky


18. T. Polách , 30. T. Mareš , 79. Z. Šturma (p.) - 35. D. Čížek (p.)
0

Favorit z Hodonína nezaváhal ani v domácím zápase s Pelhřimovem a na čele tabuly se vyhřívá s luxusním náskokem sedmi bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý zápas se odehrával v Hodoníně, kam přijel sehrát zápas Pelhřimov. Hned v úvodu zápasu mohl jít do vedení Pelhřimov, ale zaváhání domácího beka Bartoň nevyužil, když jeho střela skončila pouze na boční síti domácí kasy. Favorit z Hodonína se rozjížděl velice pozvolna. K prvnímu zakončení se dostal po čtvrthodině hry po rohu Polácha, nedokázal Šturma ani nadvakrát protlačit míč do brány. Hodonín šel do vedení o dvě minuty později, kdy si Polách vyměnil míč s Masarykem a jeho střela i s přispěním teče zaplula do brány - 1:0. Po půlhodině hry šel Hodonín do dvoubrankového trháku, když po pěkné akci zakončoval Mareš - 2:0. Hosté se dostali ke slovu v 35. minutě, když domácí brankář Konečný fauloval Bartoně, a na řízenou penaltu s chladnou hlavou proměnil hostující kapitán Čížek - 2:1. V závěru první půle zahrával penaltu i Hodonín, ale kanonýr Masaryk selhal. 

 

Mužstvo Pelhřimova po přestávce vytušilo příležitost a domácímu Hodonínu zatápělo. Hodonín naopak vypadl z rytmu a celý zbytek zápasu se spíše trápil. Pelhřimo velmi pozorně bránil a vyrážel k rychlým brejkům. Blízko k vyrovnání byl dvakrát Orbanec, který dvakrát v nebezpečné pozici mířil mimo tři tyče. Hodonín se dostal pouze k břevnu, které napálil v 65. minutě Polách. Klid do domácích řad přinesla až 79. minuta, kdy fauloval Sládok Masaryka v pokutovém území. Sládok musel předčasně do sprch a penaltu s přehlkedem proměnil Šturma - 3:1. Hodonín si v poslední desetiminutovce náskok pohlídal. 



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
Oldřich Matůšek (asistent trenéra, hodoninsky.denik.cz): Je nesmírně těžké hráče namotivovat na slabší soupeře. Od začátku sezony tvrdím, že se nebojím zápasů se silnějšími týmy, ale jak se kluci podívají na tabulku, a vidí, že je soupeř od osmého místa níž, tak jsou v přístupu laxní.

FK Maraton Pelhřimov
Martin Moravec (trenér, hodoninsky.denik.cz): V Hodoníně jsme neměli co ztratit, protože jsme přijeli na půdu nejlepšího divizního týmu a hlavního adepte na postup. Neodehráli jsme tady ale vůbec špatný zápas. Samozřejmě soupeř byl herně lepší a častěji držel míč, ale my jsme dobře vyřešili některé brejkové situace. V zápase jsme měli dvě tři tutovky, které jsme mohli proměnit. Při troše štěstí jsme zápas klidně mohli i zremizovat," byl přesvědčen hostující kouč. „Kdybychom proměnili šance, mohlo to vypadat jinak. Na druhé straně ale uznávám kvalitu soupeře, Hodonín je v čele tabulky zcela zaslouženě.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - R. Konečný [-] , J. Červinek [-] , P. Kyselka [-] - J. Bartoš [-] (83. J. Hesek [-] ) , T. Polách [-] (89. P. Dovhanyuk [-] ) , O. Paděra [-] , T. Mareš [-] , Z. Šturma [-] , R. Holešinský [-] (85. T. Varmuža [-] ) - P. Masaryk [-]

FK Maraton Pelhřimov
P. Čermák [-] - T. Pícha [-] , O. Sládok [-] , V. Vacek [-] , D. Čížek [-] , J. Homolka [-] - V. Poul [-] , J. Kmoch [-] (83. M. Horký [-] ) , D. Poul [-] , F. Bartoň [-] (80. A. Ryšavý [-] ) - T. Obranec [-] (70. J. Pikl [-] )

ŽK: 35. M. Petráš , 39. T. Polách , 71. P. Masaryk - 32. V. Poul . ČK: 79. O. Sládok .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: ZAORAL Vít - ŘEZNÍČEK Tomáš, KULIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.